"Visszaállítás alaphelyzetbe" esetén a vírusok is kigyomlálódnak a windows 10-ből?
Újratelepíteni formázással is tudom, de ha lusta vagyok hozzá és csak ezt lehetőséget szeretném használni amit a windows 10 ben megtalálhatok, az már elegendő hogy tiszta, vírusmentes legyen a rendszer vagy amiket korábban benyeltem malware stb., az még benne maradhat?
Elméletileg törli a személyes adatokat, beállításokat, és programokat.
És csak a natur windows marad, a folyamat több órát is igénybe vehet, egyszer már használtam ezt a funkciót, én meg voltam vele elégedve, tetszett hogy nem kell mindent a nulláról, meg bootolással szórakozni.
Na de a vírusok ellen is jó?
Hát ha csak gyalu módszerrel újra akarod rakni a rendszert, az 20-25 perc alatt megvan a rendszerből is, nem kell hozzá pendrive.
1. töltsd le az Asztalra a Windows 10 telepítőt [link]
2. futtatasd rendszergazda jogosultsággal (jobb klikk a letöltött fájlon > Futtatás rendszergazdaként)
3. fogadd el a feltételeket
4. mit szeretne tenni? > ezt a gépet frissíteni most > tovább (várnod kell valamennyit - net sebességtől függően - amíg nem "szól", hogy telepítésre kész)
5. megtartandó elemek módosítása > semmi
6. telepítés (kb. 20-25 perc, a gép többször újraindul, fontos hogy ne kapcsold ki!)
7. kész a vírusmentes, aktivált rendszered
Van rá esély a kártevőtől függően, de mivel ezt nem erre találták ki, nincs rá garancia.
Nem törlődik szükségszerűen az összes típusú vírus, a mailware-re a Microsoft is azt mondja, hogy nem.
Az ajánlás egyértelműen virusvedelem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!