Lopott laptopot hogy tudja megtalalni a rendorseg?
Figyelt kérdés
Van egy laptopom nem megerositett forrasbol.. meguthetem vele a bokam? vagy ha nem megyek internetre vele, akkor eselytelen2021. okt. 22. 13:45
11/17 A kérdező kommentje:
Azert mert akitol szereztem, mindnnel szeret seftelni.
Auto, TV, laptop, telefon..stb
2021. okt. 22. 15:01
12/17 A kérdező kommentje:
persze megyozodessel allitotta,hogy tisztresseges forrasbol valo, de semmi papir nem bizonyitja. hat figyeljetek, hasznalom es remelem,hogy nem kopog a rendorseg.
2021. okt. 22. 15:02
13/17 A kérdező kommentje:
lehet inkabb visszaviszem...
2021. okt. 22. 15:03
14/17 A kérdező kommentje:
vagy ha a telefont nem is kapom vissza akkor majd kerek cserebe valamit, pl palinkat, ugyis kozeleg a hetvege :)
2021. okt. 22. 15:04
15/17 Közveszélyes Kontár válasza:
annyira uj es draga?
most komolyan amit teloval csereltel, milyen telo az?
ne mond hogy 200 feletti hasznaltan is...
elobb bukna le o mint te ha tenyleg nagy bunoket kovetne el
de ha igy uzi ipart ketes hogy tenyleg lopas allna mogotte
legfeljebb "uzsora" vetelezesek
kenyszeritettek az "eladokat" hogy fillerekert adja oda a cuccokat
"mert kulonben..."
16/17 anonim válasza:
"Miért feltételezed, hogy lopott?"
Biztos az eladó mondta hogy teljesen friss az áru. Még forró..
De azt is mondta hogy gyorsan fizessek (pl a telefonnal) mert a raktárból kifelé jövet bekapcsolt a riasztó és a nyomában vannak, gyorsan akar mindent lepasszolni... :)
17/17 A kérdező kommentje:
Egy garis Iphone-t adtam erte
2021. okt. 22. 17:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!