Hogyan lehet felhasználónév nélkül megtalálni valakit a Gyakori-n és privátban írni neki?
Nemrég privátban rám írt egy múltbéli ismerősöm. "Szia, X vagyok, te vagy az? / a nevem / Tudod, együtt dolgoztunk / itt és ekkor /. Visszakérdeztem, mégis, hogyan talált rám? Erre persze nem jött válasz-felszívódott. Amúgy nem akarok vele semmilyen kapcsolatot, mert haragszom rá.
Anonim vagyok itt. Arra sem céloztam sehol, hogy hol és mit dolgoztam, és nem teregetem itt ki a magánéletemet sem. Hogy találhatott meg?
hm... lehet hogy ráhibázott?
vagy tényleg felismert a stílusod alapján.... sajnos az ember elég egyedi ódon kommunikál és bizony egy-egy szófordulatból felismerhető lehet.
az is lehet, hogy ugyanazokat a mondatokat használtad amiket annó a cégnél.
huhh... ezek után sokkal jobban figyelek a stílusra hogy ne ismerjenek fel!
"az is lehet, hogy ugyanazokat a mondatokat használtad amiket annó a cégnél."
Hát, nem tudom.
Csak azóta már 20 év eltelt!
Én már biztos nem emlékeznék, már csak azért sem, mert annyi ember jött-ment már körülöttem, a munkahelyeken is.
De, látod, kicsi a világ, ahogy mondani szokták!
Igazatok lehet. Pláne, ha valaki jó megfigyelő.
Köszönöm, hogy válaszoltatok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!