Hogy tudom megtalálni az iphone 7 telefonom ha nincs bekapcsolva az "iphone keresés"?
Sziasztok!
A tegnapi nap folyamán a szórakozó helyen ellopták a nagyértékű iPhone 7 telefonomat!
Az lenne a kérdésem hogy hogy tudnám megtalálni ha nincs bekapcsolva az "iPhone keresés" a rendőrségnek természetesen be lett jelentve valami IMEI számot kértek! Úgy hogy ha valaki tudja hogy hogy lehet rábukkanni esetleg kérlek írjátok le! Köszönöm!
Szia!
Először is már nincs olyan hogy nincs bekapcsolva az iphone keresés, már alapból benne van az icloudban. Lépj be az apple ID-del [link] és ott rá tudsz nyomni a keresésre.
Nekem amúgy úgy lett meg, hogy a kisebségiek csináltak fotót magukról, ami egyszer csak a dropboxomban landolt. :) A rendőrökhöz mentem IMEI számmal (ami egyébként a készülék dobozán van), 2 hónap múlva kaptam egy levelet hogy ismeretlen tettes ellen ejtették a nyomozást. Nagy nyomozás lehetett :) Addigra a tolvajkergetőknek hála meglett a telefonom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!