Gyula1971 kérdése:
Jön adathalász e-mail, nem kattintok a megerősítésre,de nem akarom kapni ezektől,mit tehetek?
Figyelt kérdés
Profil információ
Információ
ID : 2365149
Email : ....freemail.hu
Fiókja egyenlege : 10.986,85 €
A fiók lejárata : 72H
Fizetési információ
Helló! ....freemail.hu,
Számos (17) üzenete van a fiókja regisztrációjának megerősítésére irányuló kéréssel kapcsolatban, hogy megkapja Bitcoin -fiókja egyenlegét. Nem válaszoltál. Ez egy automatikus hírlevél a Bitcoin -fiók egyenlegéről.
Az első lépés világos és megerősítést vár. Ezért még ma erősítse meg fiókját.
2021. szept. 3. 11:32
1/12 anonim válasza:
Szűrőt tudsz beállítani a küldő címére, de az okos spammerek minden alkalommal más címről fogják küldeni, hogy ne tudd őket kiszűrni. Esetleg még szövegtartalom alapján lehet, attól függően mire képes a Freemail (ha arra kaptad).
2/12 anonim válasza:
Állíts be olyan szűrőt, hogy ha a szöveg tartalmazza a "Bitcoin" kifejezést, törölje az emailt a rendszer.
3/12 anonim válasza:
Hogy lehet pontosan beállítási freemailon? A napi 8 üzenet kicsit kezd zavarni lenni...
Nem kattintottam rá,nem nyitottam meg, így nem tehetnek kárt és adatokat stb lophatnak?
4/12 anonim válasza:
Na ezt értelmesre korrigálta a telóm... bocsi
3as voltam🤭🤪
5/12 anonim válasza:
azért érthető volt :)
mindjárt mutatom a szűrő beállítást...
6/12 anonim válasza:
beállítások >>> szűrők >>> új szűrő >>> haladó >>> a többit lásd: [link] (valid: 7 nap)
7/12 anonim válasza:
jajj, bocs, most nézem, rosszul állítottam be a 2. feltételnél a szűrőt... szóval ha a krumplifőzelék kifejezézt "NEM TARTALMAZZA" a helyes beállítás! :D
8/12 A kérdező kommentje:
Asztali gépen a freemail beállításokat megtaláltam, de valami nem jó,mert még mindig küldi az e-mailt.
2021. szept. 22. 10:22
10/12 A kérdező kommentje:
Elvileg be van állítva, leellenőrzöm,de ma is jött e-mail megint.
2021. szept. 23. 11:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!