Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Ebből lehet valami baj?

Ebből lehet valami baj?

Figyelt kérdés

Kaptam egy Soproni nyereményjátékról szóló nyereményértesítést, ahol regisztrálni kellett, telefonról néztem, nem is értem mi ütött belém hogy elsőre nem lett gyanús. A regisztrációs linken kérte hogy hozzak létre accountot, ahol email címet és jelszót kért.Ezt automatikusan megadta a telóm ami elvolt mentve a chromba,majd ezután bankkártya adatokat kért. Természetesen itt azonnal bezártam, nem adtam meg semmit. A jelszavamhoz hozzáférhetett ilyen módon? Biztonság kedvéért megváltoztattam az emailem jelszavát (amit máshol egyébként nem használok jelszónak,és ahol lehet két lépcsős azonosítást kérek).

[link]

így tölt be az oldal, majd egy film/játékoldal tölt be ahol regisztrálni kell.

2021. febr. 24. 23:11
 1/3 anonim válasza:
100%
Ne aggódj ez nem olyan nagy cucc nekem napi 30 ilyen felugró ablakot kell bezárjak.
2021. febr. 24. 23:14
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen, hozzáférhet. Azonnal változtasd meg a jelszót mindenhol, ahol azt az e-mail cím-jelszó párost használtad.
2021. febr. 24. 23:14
 3/3 anonim ***** válasza:
számíts sok spamre azon az emailen. illetve ha valahol máshol még használod azt az email+jelszó kombót, akkor sürgősen változtasd meg mindenhol
2021. febr. 25. 01:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!