Ebből lehet valami baj?
Figyelt kérdés
Kaptam egy Soproni nyereményjátékról szóló nyereményértesítést, ahol regisztrálni kellett, telefonról néztem, nem is értem mi ütött belém hogy elsőre nem lett gyanús. A regisztrációs linken kérte hogy hozzak létre accountot, ahol email címet és jelszót kért.Ezt automatikusan megadta a telóm ami elvolt mentve a chromba,majd ezután bankkártya adatokat kért. Természetesen itt azonnal bezártam, nem adtam meg semmit. A jelszavamhoz hozzáférhetett ilyen módon? Biztonság kedvéért megváltoztattam az emailem jelszavát (amit máshol egyébként nem használok jelszónak,és ahol lehet két lépcsős azonosítást kérek).
így tölt be az oldal, majd egy film/játékoldal tölt be ahol regisztrálni kell.
2021. febr. 24. 23:11
1/3 anonim válasza:
Ne aggódj ez nem olyan nagy cucc nekem napi 30 ilyen felugró ablakot kell bezárjak.
2/3 anonim válasza:
Igen, hozzáférhet. Azonnal változtasd meg a jelszót mindenhol, ahol azt az e-mail cím-jelszó párost használtad.
3/3 anonim válasza:
számíts sok spamre azon az emailen. illetve ha valahol máshol még használod azt az email+jelszó kombót, akkor sürgősen változtasd meg mindenhol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!