Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Laikusként ki tudom valahogy...

Laikusként ki tudom valahogy deríteni, hogy megfigyelik-e a számítógépem?

Figyelt kérdés
Van erre valamilyen módszer, eljárás, vagy program?
2021. júl. 20. 02:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Körülnézel nincs-e idegen a szobában aki épp a gépedet nézegeti. :)

Amúgy meg laikusnak, Antivirus és Antispyware programok futtatása a legegyszerűbb, mindkettőre van sok free alternativa ha rákeresel. Felteszed, futtatod, ellenőrzöd vele a rendszert.

2021. júl. 20. 04:49
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Viszonylag nagy magabiztossággal merem neked állítani hogy senki nem figyeli meg a számítógéped.
2021. júl. 20. 07:04
 3/12 molnarmarcell21 ***** válasza:
100%

Viszonylag nagy magabiztossággal merem neked állítani, hogy megfigyelik a számítógéped. :)

Ha más nem, a Google, meg a Facebook.

2021. júl. 20. 07:33
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

@07:33

jaj hát jól van, de azok nem úgy figyelik meg mint ahogy a kérdező képzeli el, max a fogyasztói szokásait profilozzák. :D

2021. júl. 20. 07:52
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Laikusként nincs.

Egyébként nem hinném, hogy olyan kiemelt célpont lennél, hogy a kormány megfigyeljen. Más vállalatok viszont igen, ahogy #3 is írta. Csak abba ugyebár beleegyeztél...

2021. júl. 20. 08:03
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
A vírus és malware irtókkal nem fogod ezt kideríteni. Ha valakit meg akarnak figyelni, akkor ezek úgysem fogják meg. Max. Wireshark-al végig lehet bogarászni hogy honnan hová mennek az adatok. Egyébként igen, nagyvállalatok a legnagyobb megfigyelők, akik sütikkel minden lépésedet követik.
2021. júl. 20. 09:28
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

1. Hacsak nem vagy kormánykritikus prominens személy, akkor valszleg túl jelentéktelen vagy, hogy megfigyeljenek.

2. Ha profi módszerekkel figyelnek meg, azt a büdös életben ki nem fogod deríteni

2021. júl. 20. 10:43
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, honnan veszitek, hogy pont a kormányra gondolt, mint megfigyelő?

A kártevő szoftvereket felderítheted vírusirtókkal. Ha valóban a kormány figyel meg, azt nem tudod kideríteni, az egy picikét komolyabb annál, minthogy fel tudd fogni.

2021. júl. 20. 11:16
 9/12 A kérdező kommentje:

Először is köszönöm a válaszokat Nektek! Ami azt illeti, én nem a hagyományos anti szoftverekre gondoltam, azokkal még talán eligazodok, hanem úgy komolyabban, magasabb szinten. A Facebook nem érdekel, mert nem igazán használom, csak ritkán. Azt már meg sem merem kérdezni, hogy van-e köztetek igazi Hacker..

Köszönöm a válaszaitokat!

2021. júl. 20. 17:51
 10/12 A kérdező kommentje:
Egyébként nem a kormányra gondoltam, magasról teszek a politikára meg a kormányra, csak annyi, hogy furcsaságokat tapasztalok az asztali gépemen; lelassul, vannak weboldalak, amik be sem töltődnek, pedig pár hónapja még semmi gond nem volt velük. az operációs rendszert is újratettem.
2021. júl. 20. 18:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!