Miért van ez a telómon, hogy Biztonságos mód, ami a zenelejátszót blokkolja? Esetleg vírus?
Samsung Galaxy A3 és igen végig csináltam a lépéseket.
És az is meglepő, hogy nincs alkalmazás sem a telómon, ami foglalná a tárhelyet.
Nem tárhelyfoglalás miatt kell törölni az alkalmazásokat, hanem mert valamelyik belekavar a rendszerbe.
Ha a fenti 6-7 féle lehetőségből egyik sem működik, akkor mentsd le az adataidat a telefonról (google fiókba, számítógépre, SD-kártyára) és nyomj a menűben egy gyári visszaállítást.
A feleségemnek LG telefonja van, kb. 2 hete cserélték le a régit garanciában. Épp ma kapcsolódott be valamitől, a lányával történt beszélgetés után vette észre. Nem tudjuk a beszélgetés okozta-e, vagy már a beszélgetés előtt is megvolt és valami napközben bekapcsolta.
Kikapcsolta és vissza a telót, ettől eltűnt. De nem tudjuk még, hogy ez így végleges-e vagy visszajön.
Nekem az mondták, amikor elvittem a telóm megnézetni GSM szaküzletbe, hogy a kikapcsoló gomb van belül, nem kívül, hanem belül beakadva és hogy tuti, hogy attól van, mert hogy olyankor szokott bekapcsolódni a biztonságos mód. De én ezt még a mai napig sem hiszem el, hogy az okozta volna.
De 3 napja, már végre normálisan mükszik a telóm és örülök is neki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!