Szerintetek Avast 4.8 vagy Avast 5 a jobb?
avast! 5.
Sokkal jobb, mert gyorsabb, kevésbé lassítja a gépet, kevesebb a RAM és a CPU-használata, könnyebb kezelni, szebb a kezelőfelülete, normálisabb a Levelezés-védelme, stb.
Avast 4.8 jobban fogja a gépet azt tudom.De viszont 5-sel van pár bajom.Minden betöltéskor kissé meg fogja a gépet,egér nem mozdul.És torrent letöltésbe is bele szól..
ESET smart secust is használtam rendes eredeti havi kóddal de az meg nagyon "nyúzza" 100%-ra a cput néha.. Nem tudom ez normális e annál bár kétlem.
Tulajdonképpen Avast 5 beleszól a torrentbe, kérdező. Nekem legalábbis a multkor onnan pakolta rögtön karanténba a fertőzött cuccot. Persze, ha pro kell, 4.8-t könnyebb feltörni (nekem is az volt vagy 1 évig, de 5 free teljesen megfelel, és egy jó tűzfallal nem engednek át sok mindent (biztonság kedvéért Malwarebytest le lehet időnként futtatni). A keresés egyértelműen gyorsabb, mint a 4.8-ban, kezd ismerkedni a heurisztikával, és a hálózatvédelme is elég jó.
Amúgy pedig be lehet állítani, hogy csak a többi szolgáltatás után töltse be magát az Avast, ha zavar, h indításkor lassú a gép - nálam kb 1.5 perc alatt feláll mindenestöl a rendszer, persze gépfüggő a dolog. Noddal én is próbálkoztam (nem éppen gyenge gépen), de annál vagy fél óráig használhatatlan volt, 2GHz cpu majdnem kiakadt, szóval Avast 5 a maga 2 percével a kisebbik rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!