Az Avast vagy az F-Secure client security jobb vírusirtó?
F-Secure egyik legjobb, ráadásul az Av-Comparatives 2010-es év legjobbjának nyilvánította.
De otthonra egy ingyenes is megteszi, AVG, MSE, Avira stb.
Új védelmi elven alapul a Panda Cloud otthoni, ingyenes. A vírusvédelmet és a keresést nagyrészt a Panda Labs saját szerverén végzi - tehermentesítve ezzel a te gépedet.
A F-Secure Client Security vállalati célra való, munkaállomásokat véd.
Minek otthonra nagyon profi védelem?
De ha mégis kell, és van türelmed, akkor:
COMODO tűzfallal, defense+-szal és Sendbox-szal, Avira Personal Free Antivirus, néha Malwarebytes' Anti-Malware frissítése (mindig kézzel kell frissítened!!), majd teljes rendszervizsgálat.
Ha ezek mellett bekapsz valamit, kalapot emelek!
Az avast! ingyenes... Ugye a kérdésbe írtad ki, hogy esetleg azt szeretnéd........
Amit javasoltam, az a kombináció ingyenes, de nagyon biztonságos.
Fizetősben: ESET NOD32, vagy ESET Smart Security (anti-spam ill. tűzfal, ebben különbözik a NOD32-től), ha diák vagy, ezekre sok a kedvezmény. Vedd meg három évre.
De sok jó ingyenes van.
Megveheted az Avirát is, azt vlgül is megéri megvenni, sok pluszt ad a fizetős az ingyeneshez képest (bár az ingyenes is megfelelő).
Én teszteredmények, sok ember véleménye stb. alapján ezeket javasolnám.
Ja, állítólag a Norton is szépen "kifejlődött". Állítólag már nem fogja a gépeket, és jó a viselkedéselemzésen alapuló védelme. Meg van benne felhő (cloud) technológia is.
De én még mindig azt mondom, maradj az ingyenes lehetőségeknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!