Melyik a jobb vírusírtó Vipre Antivirus Premium 4 vagy a Nod 32?
Mindkettő jó védelmet nyújt, ha mellé minden legális szoftvered naprakész, és próbálsz minél kevesebb illegálisat használni; van vmi tűzfalad, minimum a Windows-é; megnézed, mit honnan töltesz le; futtatsz néha egy-egy anti-malware programot a vírusirtón felül is - ezek a minimum. Nem árt, ha nem rendszergazda jogokkal netezel - khm őszintén én kényelemből azt teszem.
Ha nem vigyázol, egyik vírusirtó se véd.
Ha meg vigyázol, akkor igen
és
felesleges arról vitázni, melyik élmezőnybeli, elismert vírusirtó a jobb. A kettő közül mindkettő!
Amúgy én a helyedben ingyeneset használnék - AVG, Avira, legális Win-re Microsoft Security Essentials; nagyon nagy óvatosság esetére az avast! is megteszi esetleg...
Ha a fenti kettő közül választasz, ne lopd őket! Ne feledd: nemcsak erkölcsi kérdés... vírusirtót lopni veszélyes!
nod32, mert a vipre erősen lefogja a gép teljesítményét.
Kaspersky??? :)
Vipre gondol egyet tényleg felemészti a procit,sajna ezért kellett váltsak,mert rohadtul rossz volt :\ Szórakozott..
Amúgy ESET smart security is jó,de csak eredeti kóddal,évessel vagy havi kóddal (gamestar,pc world,pc guru újságba van)
Ingyenesek közül meg az MSE..
Kedves Kérdező! Lassan két éve fut a gépeken az ESET Smart Security 4 ma már 4.2-re frissitve. Ez idő alatt a tűzfalán nem jutott át semmi, pendrive és CD: férgek, trójaiak, ezeket azonnal karanténba zárta. Naponta többször frissül, három évre vettem meg (céges, hat gépemen fut). A tűzfala egészen kiváló, de email-szűrő is van benne, a vírus- és kémprogram védelem mellett. Megérte azt árát. Egyébként vannak kedvezmények is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!