Melyik a jobb vírusírtó?
Figyelt kérdés
NOD32 vs. Avast vs. Norton Security ...stb.
Melyik jobb? Olyan is lehet, ami nincs itt.
2011. márc. 20. 14:19
1/10 anonim válasza:
Szerintem amit felsoroltál a legjobb az avast. Nekem is az van, ezerszer jobb mint a nod32, olyanokat is észlel amit a nod-os. Én az avastra esküszöm, de jó még nagyon az avira antivir nevű vírusirtó is.
2/10 anonim válasza:
A vírusirtó szerepe viszonylag kicsi a védelemben, kell neked is tenni a védelemért.
Szerintem ingyeneset használj, úgy, mint AVG, Avira, Panda Cloud, Microsoft Security Essentials.
3/10 anonim válasza:
Pontosan, ahogy az első mondaná.Az avast! még olyanokat is felismer, amikor az NOD nem.Csak azzal kell vigyázni, hogy ha van a Windows mellett rendszer, a Windows melletti rendszerrel ne töröljük az avast!-ot mert a Windows szívja meg:D
4/10 M4rcy válasza:
Nekem Nod-om van, eddig bevált, még nem volt gond vele. Avast!-ot nem használtam, szóval nem tudom jobb-e mint a Nod.
5/10 anonim válasza:
Avastal volt gondom eddig elég..többet sem kíván.Sokáig azt hittem hű de király.. :\
ESET smart security-t használók eredeti havi kóddal régóta(csak úgy éri meg..) Újságokba lelsz (pc world,pc guru,gamestar..)
6/10 anonim válasza:
AVG 2011, nagyon jó kis vírusírtó, a kezdetektől fogva AVG-m van, mindent megtalál, és nem szívja a gépet. Bátran merem ajánlani. Az oldaláról le lehet szedni ingyenesen.
7/10 anonim válasza:
Avastból nekem is elegem van, vagy használj ESS-t, ha IS kell, vagy ha AV, akkor Kasperskynél jobbat nem találsz, chip magazinban van hozzá havi kód (de az ára sem olyan horribilis, ha jut rá). Semmiképp se crackeld, akármit is választasz!
8/10 anonim válasza:
vagy a vipre is jó nekem a még win7 volt addig az volt most a játékok miatt xp van és most ez a kombo van nod32 comodo és Malwarebytes' Anti-Malware meg Deep.Freeze
9/10 A kérdező kommentje:
És miért nem jó ha crackelt verziót használok?
Jelenleg nekem most NOD32-m van 2050-ig fix és mindig megtalálja a vírusokat. Folyamatosan frissíti a vírusadatbázist.
2011. márc. 21. 16:39
10/10 anonim válasza:
azért nem jó mert a program komponensek nem frissülnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!