SZerintetek mi lehet baj?
Figyelt kérdés
A winchester 2 részre va osztva c-re d-re.C-re felraktam egy programot és azot nagyon kevés a hely. Pedig sok szabad hely vot rajta és az csak 1 mb volt?Szabaditottam fel rajta kb 800 megát, reggel rámentem megin 0 bájt volt. Leakartam tölteni egy 5 mb zenét (google chrommal) és kiirta h 160 gb bájot tölt le. MItől van ez ? légyszi segítsetek2010. aug. 7. 09:44
11/15 A kérdező kommentje:
fent van az avast.. azzal megpróbáljam csökentet módba egy egész vinyós keresést?
2010. aug. 7. 19:37
12/15 anonim válasza:
Az avastban van boot idejű víruskeresés. Próbáld azt!
13/15 A kérdező kommentje:
és az mit jelent?
2010. aug. 7. 20:50
14/15 anonim válasza:
64-bites rendszer esetén semmit...Amúgy az operációs rendszer betöltése előtt fut le a keresés (az a boot idejű).
Arra figyelj, hogy amire kimented az adatokat, arra ne menjen vírus. Megnézed egy fájlkezelővel, amin látszanak a rejtett fájlok (Win. Intéző nem jó, mert az nem megbízható ilyesmire), és ha egy rejtett fájl, főleg fura névvel és kiterjesztéssel megjelenik rajta, akkor vírus. Az avasttól még átmehetne.. De a módszer, amit leírtam, majdnem tuti. Ingyenes fájlkezelő pl: FreeCommander, én ezt használom, bár másfél éve nem fejlesztik.
Utána formázás, de ha boot idejűt csináltatsz az avasttal, akkor is előbb adatmentés, mert letörölhet rendszerfájlt, és akkor lőttek az adataidnak.
15/15 anonim válasza:
szerintem rakjál fel egy win7 és a akkor is lesz de nem ennyi vírusod
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!