Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » SZerintetek mi lehet baj?

SZerintetek mi lehet baj?

Figyelt kérdés
A winchester 2 részre va osztva c-re d-re.C-re felraktam egy programot és azot nagyon kevés a hely. Pedig sok szabad hely vot rajta és az csak 1 mb volt?Szabaditottam fel rajta kb 800 megát, reggel rámentem megin 0 bájt volt. Leakartam tölteni egy 5 mb zenét (google chrommal) és kiirta h 160 gb bájot tölt le. MItől van ez ? légyszi segítsetek
2010. aug. 7. 09:44
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
fent van az avast.. azzal megpróbáljam csökentet módba egy egész vinyós keresést?
2010. aug. 7. 19:37
 12/15 anonim ***** válasza:
Az avastban van boot idejű víruskeresés. Próbáld azt!
2010. aug. 7. 20:22
 13/15 A kérdező kommentje:
és az mit jelent?
2010. aug. 7. 20:50
 14/15 anonim ***** válasza:

64-bites rendszer esetén semmit...Amúgy az operációs rendszer betöltése előtt fut le a keresés (az a boot idejű).

Arra figyelj, hogy amire kimented az adatokat, arra ne menjen vírus. Megnézed egy fájlkezelővel, amin látszanak a rejtett fájlok (Win. Intéző nem jó, mert az nem megbízható ilyesmire), és ha egy rejtett fájl, főleg fura névvel és kiterjesztéssel megjelenik rajta, akkor vírus. Az avasttól még átmehetne.. De a módszer, amit leírtam, majdnem tuti. Ingyenes fájlkezelő pl: FreeCommander, én ezt használom, bár másfél éve nem fejlesztik.

Utána formázás, de ha boot idejűt csináltatsz az avasttal, akkor is előbb adatmentés, mert letörölhet rendszerfájlt, és akkor lőttek az adataidnak.

2010. aug. 10. 21:55
 15/15 anonim ***** válasza:
szerintem rakjál fel egy win7 és a akkor is lesz de nem ennyi vírusod
2010. aug. 10. 23:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!