Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » SZerintetek mi lehet baj?

SZerintetek mi lehet baj?

Figyelt kérdés
A winchester 2 részre va osztva c-re d-re.C-re felraktam egy programot és azot nagyon kevés a hely. Pedig sok szabad hely vot rajta és az csak 1 mb volt?Szabaditottam fel rajta kb 800 megát, reggel rámentem megin 0 bájt volt. Leakartam tölteni egy 5 mb zenét (google chrommal) és kiirta h 160 gb bájot tölt le. MItől van ez ? légyszi segítsetek
2010. aug. 7. 09:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

ha lehetne! ...a felrakott program neve, talán segítene a helyes válaszadásban

...de, én mindenképpen, 1 naprakészre frissített vírukeresővel (Malvarebites'AntiMalware, vagy hasonló) csökkentett módban csinálnék 1 Teljes, mély víruskeresést!

2010. aug. 7. 09:58
 2/15 A kérdező kommentje:

arra sajnos nem emlékszem... próbáltam 2 avg is feltelepiteni nem enegdi lehet ennek is az az oka

+1 kérdés csökentett módban is lehet programot felrakni?

ui: most semilyen nincs a gépen (virus irtó)

2010. aug. 7. 10:41
 3/15 anonim ***** válasza:

próbáld meg ezzel!

[link]

majd utánna a MalwareBites' letöltésével telepítésével, Frissítés és csökk. módban Teljes víruskeresés...

ha így is fennáll a probléma, akkor a fontos adatok mentése után, formázás lesz a vége

2010. aug. 7. 11:12
 4/15 A kérdező kommentje:
megint az a baj... futatni kellene active x-et ami nincs fent a gépen lekénne tölteni. Rámeek h letölt 2-3 mp után már 400 gb akar letölteni. csökentet módban ezt nem tom megcsinálni?
2010. aug. 7. 12:05
 5/15 anonim ***** válasza:

Először is a feltelepített programot próbáld leszedni. (Uninstall)

Ha nem megy, akkor próbálj egy rendszer visszaállítást.

Több virusirtónak is létezik Boot CD-s változata. Azzal is próbálhatod.

Ne írod mi van a D meghajtón.

Próbálj meg a D meghajtóra feltelíteni egy szűz Windowst. (Nekem a C: - Win7 a D:-n XP van.) Onnan futtass egy teljes vírusellenőrzést.

2010. aug. 7. 13:04
 6/15 A kérdező kommentje:
ha megformázom a c meghajtót onnan letöröl mindent? mert akkor ezt csinálom... majd vissza rakoma virus irtót és feltelepitem a szükséges progikat szerintettek?
2010. aug. 7. 14:16
 7/15 anonim ***** válasza:

Ez olyan tuti, h vírus, mint az létezik GYK. Vírusírtás kell neked, de nagyon sürgősen.

Szerintem tegyél fel egy malwarebytes anti malwaret (google a barátod), aztán teljes keresést csinálsz windows csökkentett módban.

Másik megoldás: adatokat kimented a C-ről, aztán windowst újrateszed partíció formázásával. Szerintem ez lenne a legcélszerűbb.

2010. aug. 7. 14:33
 8/15 A kérdező kommentje:
a malwarebytes anti malware és az avast megfér egymás mellet mert most az van?
2010. aug. 7. 19:11
 9/15 anonim ***** válasza:

megfér! az ingyenes Malware' nem valós idejű védelmet végez, csak akkor indul a keresés amikor elindítod.

a Helyzetedben, mindenképpen a fontos adatok mentése a D:/ meghajtóra, majd a C:/ lassú Formázása, XP újratelepítés, a fontos, driverek (alaplap, videokari, hálókártya, hangkari) felrakása, XP frissítés (Windows Update) után azonnal az első legyen a víruskergető telepítése, majd csökkentett módban a teljes vinyóra kiterjedő VÍRUSÍRTÁS! Malwarebites'Anti Malware, majd az AVAST futtatásával a C:/ és a D:/ meghajtót is, de ha vannak külső adattárolóid azokat is nézd át mindenképpen!

csak ezek után telepítsd a többi progit!

2010. aug. 7. 19:24
 10/15 anonim ***** válasza:

ja és a csökkentett módban való telepítés kérdésedre visszatérve, még nem próbáltam, de szerintem nem fog menni, mert ebben a módban a diagnosztizálásra és a rendszer hibáinak kijavítására van lehetőség.

az Internet kapcsolat is nagyon kérdéses, így letölteni sem tudsz. De ha le van töltve víruskergető TELEPÍTŐ programod, sok veszteni valód nincs, próbáld meg a csökkentett módban telepíteni...

2010. aug. 7. 19:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!