SZerintetek mi lehet baj?
ha lehetne! ...a felrakott program neve, talán segítene a helyes válaszadásban
...de, én mindenképpen, 1 naprakészre frissített vírukeresővel (Malvarebites'AntiMalware, vagy hasonló) csökkentett módban csinálnék 1 Teljes, mély víruskeresést!
arra sajnos nem emlékszem... próbáltam 2 avg is feltelepiteni nem enegdi lehet ennek is az az oka
+1 kérdés csökentett módban is lehet programot felrakni?
ui: most semilyen nincs a gépen (virus irtó)
próbáld meg ezzel!
majd utánna a MalwareBites' letöltésével telepítésével, Frissítés és csökk. módban Teljes víruskeresés...
ha így is fennáll a probléma, akkor a fontos adatok mentése után, formázás lesz a vége
Először is a feltelepített programot próbáld leszedni. (Uninstall)
Ha nem megy, akkor próbálj egy rendszer visszaállítást.
Több virusirtónak is létezik Boot CD-s változata. Azzal is próbálhatod.
Ne írod mi van a D meghajtón.
Próbálj meg a D meghajtóra feltelíteni egy szűz Windowst. (Nekem a C: - Win7 a D:-n XP van.) Onnan futtass egy teljes vírusellenőrzést.
Ez olyan tuti, h vírus, mint az létezik GYK. Vírusírtás kell neked, de nagyon sürgősen.
Szerintem tegyél fel egy malwarebytes anti malwaret (google a barátod), aztán teljes keresést csinálsz windows csökkentett módban.
Másik megoldás: adatokat kimented a C-ről, aztán windowst újrateszed partíció formázásával. Szerintem ez lenne a legcélszerűbb.
megfér! az ingyenes Malware' nem valós idejű védelmet végez, csak akkor indul a keresés amikor elindítod.
a Helyzetedben, mindenképpen a fontos adatok mentése a D:/ meghajtóra, majd a C:/ lassú Formázása, XP újratelepítés, a fontos, driverek (alaplap, videokari, hálókártya, hangkari) felrakása, XP frissítés (Windows Update) után azonnal az első legyen a víruskergető telepítése, majd csökkentett módban a teljes vinyóra kiterjedő VÍRUSÍRTÁS! Malwarebites'Anti Malware, majd az AVAST futtatásával a C:/ és a D:/ meghajtót is, de ha vannak külső adattárolóid azokat is nézd át mindenképpen!
csak ezek után telepítsd a többi progit!
ja és a csökkentett módban való telepítés kérdésedre visszatérve, még nem próbáltam, de szerintem nem fog menni, mert ebben a módban a diagnosztizálásra és a rendszer hibáinak kijavítására van lehetőség.
az Internet kapcsolat is nagyon kérdéses, így letölteni sem tudsz. De ha le van töltve víruskergető TELEPÍTŐ programod, sok veszteni valód nincs, próbáld meg a csökkentett módban telepíteni...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!