Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Azokhoz lenne kérdésem, akik...

Skorpió87 kérdése:

Azokhoz lenne kérdésem, akik értenek a számítógépekhez! Ki tud segíteni?

Figyelt kérdés
Win 7. op.rendszerem van, egyre inkább bejönnek különböző reklámok, vírusok (?), debug, user file-ok, stb. Vannak különböző programok, amikkel tisztítom őket, Avast vírusirtó, de egyik sem használ, csak rövid távon. Sőt frissítésbe is kezdett a gép, amit nem kezdeményeztem...Hogy védhetném meg a gépem, egyelőre még nem telepíttetnék win 10-t! Köszönöm!

2020. aug. 20. 13:54
1 2
 1/12 anonim válasza:
46%

hogy érted hogy frissítésbe kezdett a gép? amugy win 10 már olcsón lehet venni

[link]

próbáld meg frissíteni a op rendszert (még akkor is ha önmagától már megcsinálta)

2020. aug. 20. 14:01
 2/12 anonim ***** válasza:
31%
A dolgot már ott elrontottad, hogy AVAST vírusírtot használsz. Töröld le és telepítsd fel a Nod32-t.
2020. aug. 20. 16:33
 3/12 anonim ***** válasza:

Nem értem miért olyan bonyolult ez... nekem ÉVEK ÓTA nem volt semmilyen vírusom, legalábbis nem láttam. Ha már látod, akkor nagyon bugyutának kell lenned ahhoz, hogy beszopd.

lépéseid:

- win 7 kuka. AZONNAL. Nem megy fel a win 10? Vegyél 15 ezerért egy új gépet. Win 10, az alap (Ha winfost akarsz használni)

- teljesen tiszta telepítés

- csak és kizárólag megbízható helyekről töltsél le, ÉS NE A REKLÁMRÓL (Click here for download the greatest firewall software és társai)

- windows defender mellett -> nod32-re van szükséged és semmi másra

ha nem töltögetsz le mindenféle hülyeséget ész nélkül, akkor nem lesz probléma.

2020. aug. 20. 17:12
 4/12 anonim ***** válasza:

Szerencsére #3 megelőzött, így csak ismételnem kell: Win7 kuka. AZONNAL.

Telepítsd újra.

Annyit azért megjegyeznék #3-nak, hogy a Win10 egyáltalán nem alap!

Én a mai napig tunningolok egy XP SP3-at ami dual boot-ként van a gépemen, és bármit tudok vele amit a Win7-el!

2020. aug. 20. 18:11
 5/12 anonim ***** válasza:

4

ha ezt komolyan írtad, ÉS nem csak hobbiból tákolod az xp-t, akkor te is ugyan olyan szellemi deficit vagy mint a kérdező.

2020. aug. 20. 18:17
 6/12 anonim ***** válasza:
51%

#4, #5-nek:

Beléd is!

Az én XP-m bár tákolt, de a mai netes környezetben is bármit meg tudok tenni vele. (jól megtákoltam némi kínai segítséggel) XD

Tudok vele néhány "bűvészmutatványt", amire informatikus mondta hogy az lehetetlen. Két üveg sörébe került, és szerintem még most is azon agyal hogy azt hogy a ..csába csináltam meg! XD

2020. aug. 20. 18:28
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

6

na mi volt az mester. mesélj :)

(tényleg kíváncsi vagyok)

2020. aug. 20. 18:34
 8/12 anonim ***** válasza:
46%

#6, #7-nek:

Egy jelszóval levédett, Win7-et tartalmazó vinyót SATA-USB kábellel rákötöttem mint külső meghajtót, majd úgy lapoztam a vinyó tartalmát mint kisgyerek a meséskönyvet. A haver kérésére átmásoltam pár fájlt az ő asztaláról az enyémre, majd meg is nyitottam neki hogy meggyőződjön róla hogy az tényleg az övé. Mindezt egy JELSZÓVAL VÉDETT felhasználói fiókból!

Csak annyival kommentálta a történteket, hogy: Elmész te a ..csába! XD

2020. aug. 20. 20:30
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat. Ha sügér vagyok hozzá, az lehet, azért kérdezem, hogy akik értenek hozzá, mit tanácsolnak! Tehát nem csoda, ha ez így van. A Vezérlőpulton belül A Windows update program frissítéseket csinál kéretlenül, próbálom megállítani, stb. Idáig ezt nem tette. Beállítottam, ha kérem, akkor működjön, de magán akcióba kezdett. Oké, az óvintézkedéseket megcsinálom!
2020. aug. 20. 20:46
 10/12 anonim ***** válasza:
Nekem Windows7 Pro van a gépemen, probléma nincs vele. 1. Chrome és Firefox böngésző, 2. Mindegyikben benne az uBlock. NINCS semmiféle reklám. 3. Naponta lefuttatott Wise 4. Évente megvásárolt Eset Internet Security. Ez titka mindennek, még a routert is védi.
2020. aug. 20. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!