Belső laptoptisztítás?
Nem a kompresszor töri el, és ha kifújja akkor nincs is gond.
Akkor van gáz, ha összeáll a por.
Hogy mások is okuljanak, ha ilyen problémájuk lenne:
Írtam, hogy szét kell szedni. (A gépen nincs olyan csatlakozó, hogy: "Kifúvatás".
Ez nem annyira nehéz annak, aki tudja, hogy működik a csavarhúzó. Akinek ez nem megy, az vigye szervizbe. És akkor már mondanék egy címet is---
#9 Ezt most nem igazán értem, jókat írt Dagobent, de mégse?
Ám #11, 12 nem komresszorral volt fújva hanem sűrített levegő spray-el./nem ugyanaz,de az alap kérdés az volt hogy mennyi időközönként, és hogy létezik-e az hogy egy 2 órás youtube filmet nézek, vagy csak akár facebookozok, stb.
Dagobent,elhiszem h nem te gyártod, de tényleg nem ajánlotta a szervizes, pedig már akkor rég lebeszéltük h megcsinálják.
Ezt írta dongaben:
"Ha nem akarod "szétkapni", tehát a burkolaton kívül a nyáklapot is kicsavarozni, akkor vidd a szervizbe. Ha ezeket leveszed, akkor simán kifúvatható. (Csak csavarozva vannak, és ügyelj a szalagkábelekre, de ezek visszadughatóak.) Szétszerelés nélkül nem fog menni a tisztítás. "
Teljesen jó, csak szerintem elbeszélünk egymás mellett. nyilván ha szétszerelnéd, nem gond a sőrített levegő, de még a kompresszor sem, persze ésszel. Hiszen, valóban ki tudod fújni.
Viszont ha nem szereled szét csak befújsz a réseken mondván, jó az úgy, azzal meg lehet szívni.
Szerintem mindenki elbeszél mindenki mellett, ennyi a történet.
Lényeg, ha nem akarod szétszedni, akkor szerintem szervíz. ha mégis csak szétszeded, akkor megoldható otthon. De akkor elég egy ecset is kb. :)
Na még egyszer... :)
Szerintem egy laptopot félévente érdemes kitakarítani.
Leveszed a burkolatot, és az alaplapot is kicsavarozod. Kompresszor, vagy spray, az tökmindegy. Az első fújásokat egy papírlapra, vagy bárhová végezd, mert víz jön először... Amikor már tiszta levegő jön, akkor használd a gépen.
A paszta csere egy más kérdés, mert, ha nem értesz hozzá, akkor csináltasd szakemberrel.
Hááát..., inkább porszívó akkor már. Nézd meg a T-t. Nem kell pasztázni, hacsak nem a leggagyibb pasztát tette rá anno, meg persze nem napi 10 órában ment.
Ha magas a T...szükséges.
Laptop esetében 90 %-ot mondanék arra, hogy szétszedés nélkül nem igazán tisztítható. Hitachi laptopok légútvonala kiválóan van kialakítva. Ezeket hatékonyan lehet kívülről tisztítani. 1-2 HP termék hasonló, de ezeket annyira drágán kínálták, hogy nem terjedt el. Az üzletpolitika miatt minél kisebb, olcsóbb gépeket gyártanak. Ebbe már nem fér bele egy normális légcsatorna, mint a korábbi laptopoknál. Fogalmam nincs, mennyi egy ilyen laptoptisztítás, de megírod "privátban"?
Köszi! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!