Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » A gmail nem enged be, telefons...

A gmail nem enged be, telefonszámot kér?

Figyelt kérdés

Egy gmail fiókomba be akartam lépni, megadtam a jelszavam, erre ezt írja ki:

Személyazonosság igazolása

Szokatlan tevékenységet észleltünk azzal a fiókkal kapcsolatban, amelybe éppen megkísérel belépni. Kérjük, a folytatáshoz kövesse az alábbi utasításokat.

Adjon meg egy telefonszámot a folytatáshoz. Egy ellenőrző kódot küldünk, amelyet a bejelentkezéshez használhat.

Ország Magyarország

Telefonszám (ITT KÉRI, ÍRJAM IDE)

A Google csak biztonsági célokra fogja használni ezt a számot.

Szokásos SMS-díjak merülhetnek fel.

Az ellenőrző kód fogadásának módja: (JELÖLJEM BE AZ EGYIKET)

Szöveges üzenet (SMS)

Automatikus telefonhívás

(ÉS EGY GOMB) Kód igénylése

Eddig a kiírt szöveg.

Nyilván bárki megadhat egy telefonszámot, semmi nem biztosítja, hogy a fióktulajdonosé a telefonszám.

(Más gmail fiókom is van, abba gond nélkül belépek.)

Újraindítottam a számítógépet, és ugyanezt írja ki.

2020. júl. 29. 12:14
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
60%
Egy telefont nehezebb ellopni, mint egy jelszót.
2020. júl. 29. 16:25
 22/22 anonim ***** válasza:
Ha valaki nem teljesen elveszettként veti magát az online szolgáltatások világába, akkor esélyes, hogy a bankügyeit is úgy fogja intézni. Azok az appok már megkövetelik a rendesen lezárt telefont. Lehetne, hogy egy szaros e-mail is megkövetelje, csak általában azt te kell tudd, mennyire fontos dolgokra használod majd. Felejtsük már el ezt a nagy testvér majd fogja a kezünket, meg elkezd alap dolgokra tanítani, amit elég lenne a keresőbe írni!
2020. júl. 29. 17:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!