Gmail levelezés-telefonszám törlése. Hogy is van ez?
Figyelt kérdés
Minap nem tudtam bejelentkezni a gmail levelezésembe, mondván, hogy: veszély!!! Adjam meg a telefonszámom, ők küldenek egy jelszót, azzal beléphetek. (az ok az volt, hogy egy amerikai cég akar a levelezőprogramomba belépni). Ezt a lépést nem tudtam kihagyni. Hát megadtam a számom.
Viszont! Tesóm külföldről küldött egy smst., véletlen nekem. Mivel nem +36al küldte a telefonomra nem érkezett meg, de a gmailembe igen. Most hogy is van ez? Hogy tudom törölni a telefonszámomat a gmailemből? A "legszebb" az egészben, hogy vissza tudtam válaszolni a gmailről, nővérem telefonszámára.
2012. júl. 9. 08:10
1/1 anonim válasza:
Ennek nagyon átverés szaga van! Ne csodálkozz, ha majd hatalmas számlát fogsz kapni, mintha emelt díjas szexvonalat hívtál volna éjjel-nappal. A Gmail nem levelez senkivel, legfeljebb a levelezésben jelenik meg a spamok felett a vörös riasztás. Cseréld le a szolgáltatónál a mobilszámodat és a SIM kártyát, hozzál létre új Gmail postafiókot, új jelszóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!