A gépemen vírus van (vagy valami gond) és mielőtt elviszem "kitisztíttatni" leszedném róla a képeket, videókat na most ha USB-re raknám őket a vírus ott is megjelenne (az USB-n)?
Szóval az igazi kérdés az hogy ha azt az USB-t visszadugom a már "tiszta" gépbe akkor úgymond "visszafertőzhetem" a gépet?
Igen tudom szörnyűen van megfogalmazva... Egyáltalán nem ertek hozzá szóval nem kell leírni de tényleg érdekelne es fontos is
Nem kell elvinni sehova, elég egy linux live (ubuntu a legegyszerűbb) cd/dvd/usb.
Utána mehet a formázás és a friss windows ha megvannak a fájlok---->
A legjobb módszer erre csinálsz egy linux bootolható pendrive-ot vagy cd/dvd-t be-bootolsz róla live-ba használod semmi telepítés nem kell és innen ami kell a gépedről lemented egy tiszta pendrive-ra arra figyelj h exe, com semmi indítható fájlt ne másolj át, malware spyware és egyéb windowsos nyalánkságok nem futnak linuxon.
Pendrive-on? Viccelsz?
Nekem egy ős-öreg Motorola W388-nak a memóriájába is befészkelte magát, aztán szépen lefertőzte újra a gépet!
Kétszer is megszívtam, mire tök véletlenül észrevettem hogy hol lapult meg a kis xarházi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!