SÜRGŐS! Hogyan töröljem le a megfertőzött fájlt/mappát? Minden lent
Megfertőzte egy vírus az Internet Exploreremet és tett a mappájába egy "iediacmd" neű fájét: [link] Ezen a képen tökéletesen látható...
Ez a fájl annyit csinál, hogy egy pillanatra megnyitja a cmd-t fél kb. óránként, nem tudom mi ez.
Illetve ha netezek bizonyos oldalknál kidob a böngésző, a Chrome is, most újabban a Microsoft Edge-t használom és ez is... :/
Tegnap bekapcsoltam a Windows Defendert, jelzett is egy kártevőt, de azt eltávolítattam vele, most már nem jelzi.
Ha kiszeretném törölni a fájl a következő hibaüzenetet kapom: [link]
A nagy gond az, hogy egy online rádióadás készül a gépről, magát a gépet így semmiképp nem tudom újrarakni, nagyon sürgős, ez a vírus az adásom rovására mehet.
Óriási köszönet, aki segíteni tud. :)
Malwarebytes-ot javaslom, hogy futtasd le rajta. Ingyenesen letölthető az alábbi linken: [link]
Ha nem segítene, akkor az ajánlom én is, amit a srác tanácsolt. De az imént említett program biztosan segíteni fog. :)
Fél éves a gép, egy nagyon erős majdnem 2 TB-s Hp Z240 Workstation
16 GM Rammal
*TB-os,
*GB
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!