Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogyan töröljem az AdWare-t?

UszoCitrom kérdése:

Hogyan töröljem az AdWare-t?

Figyelt kérdés
Böngészőben letöltöttem egy telepítőt, de amikor elindítottam egy ablakot dobott be, hogy "Quit" vagy "Start Download" egyből kiléptem mert gondoltam már itt, hogy valami nem jó. De amikor elkezdtem megnyitni az Operát dobott be 2 fült is ami "Játszd ingyen!" "Tisztelt Chrome felhasználó!" stb... amit azóta is csinál. Néha a YouTube videókra ha kattintok a lestoppolás miatt kattintásra nyit még egy új fület ami megint egy reklám oldal. Azóta lefuttattam a Windows Defendert, Avast-ot teljes rendszervizsgálattal, BitDefender-t és az Adware Removal Tool-t ami már segített abban, hogy induláskor ne jöjjön be felesleges fül, de a kattintásra új reklám még mindig bent van. Az Operának az újratelepítését is próbáltam már.

2016. máj. 12. 10:25
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Windows CSÖKKENTETT módban indítva, futtasd a Malwarebites'Antimalware program Naprakészre frissített változatát!

a Teljes vizsgálat legyen bejelölve!

amit talál, töröld, majd indítsd újra a Winfost, normál módban.

2016. máj. 12. 10:51
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötletet! De sajnos Továbbra is dobálja az oldalakat. Már újratelepitem a gépet.
2016. máj. 12. 13:31
 3/3 anonim ***** válasza:
Bár újra raktad, de nekem segített a malwarebytes program.
2016. jún. 6. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!