Mi lehet a gond?
Bekaptam egy vírust amit elméletileg a nod32 vel kitisztítottam és már nem is talál vírust a gépen de minden indításkor a gép megnyit egy cmd ablakot és végig futtat dolgokat és amint ennek vége lesz feledat kezelőben is megnyit dolgokat és nagyon romlik a gépt teljesítménye az asztalon is már laggol/késik az egér játékokban az fps nagyon sokat romlott nemtudom mit csináljak. Mi lehet a gond?
Minden választ előre köszönök
Valószínű, hogy a lényeg ugyan el lett távolítva, de az automatikusan induló programok között ott maradt az indító fájl, ami mindig szeretné újra tölteni. Mivel ez a fájl nem vírus, ezért a víruskergető sem "ismeri fel".
Próbáld meg manuálisan megkeresni a tartalmazó mappát, és törölni. Előtte érdemes megnézni az induló programok között (az Msconfig futtatásával), és onnét is kivenni.
"amit nem ismersz fel, tiltsd az automatikusan induló programok közül"
CCleaner-ben van egy ilyen fül, nem azt mondtam, hogy a "cleaner"-t futtasd.
A CC-vel is jó, csak meg kell nézni, milyen programok indulnak.
Vagy a bal alsó sarokban lévő Windows jelre (kör alakú, színes ablak van rajta) kattintva alul beírod a Keresés programokban és fájlokban szöveg helyére, hogy msconfig majd nyomsz egy entert. A megjelenő ablakban az Automatikus indítás fület választod.
Megjelennek azok a programok, amik az oprendszerrel együtt indulnak. Amelyik gyanús, kiveszed előle a pipát, majd OK, végül újra indítod a gépet.
Ha szerencséd van, már sikerült megoldani.
Ha nem, akkor (a cmd ablakban megjelenő szövegből következtetve) megkeresed a gépeden azt a mappát, ami gyanús, és azt is törlöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!