Vírusos volt a gépem, belassult, újratettem most szépen gond nélkül megy. Hogyan vigyázhatok, hogy ez így is maradjon?
Figyelt kérdés
Szeretnék játékokat letölteni, filmeket. Valami vírusjelző-vírusírtó program? Vagy hogy-mi?2015. dec. 4. 20:08
1/11 anonim válasza:
Pár tipp amik nekem beváltak:
Vírusírtó: Eset Smart security 8
Szerintem megérné felraknod egy ADBockert mert sok vírus a reklámokkal jön
Film letöltéshez: [link] és a kód ami van a filmeknél [link] -ra beírod
Játékoknál pedig NCore vagy TPB de ott figyeld a kommenteket, mert sokan odaírják hogy vírusos vagy sem.
Remélem tudtam segíteni
2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2015. dec. 4. 21:11
3/11 anonim válasza:
Ha most egy álszent seggarc lennék akkor azt mondanám, hogy vedd meg (tudom, tudom). De ha tényleg le akarsz töltögetni, akkor próbáld meg a nagyobb torrent oldalakat (ncore,diablo stb.). Küldenék meghívót, de a kedvességem lett a vesztem és megvonták a meghívási jogomat. A másik, hogy felejtsd el a vírusirtókat. Nekem már 2 éve nincs semmilyen vírusirtó a gépemen és mégsem szedtem össze semmi szart, pedig torrentezek én is.
4/11 fersk válasza:
"felejtsd el a vírusirtókat."
Mert ugye azok vonzzák a vírusokat, de ha nincs vírusvédő progid, akkor nagy ívben elkerülnek... :DDDD
5/11 anonim válasza:
COMODO. Próbáld ki. Nekem nagyon bevált.
6/11 anonim válasza:
7/11 anonim válasza:
Vedd meg az avast full verzióját! Hidd el,megéri! Egy vírusos programot át tud alakítani úgy hogy használhassam a progit de már nincs benne vírus
8/11 anonim válasza:
Comodot nem látott senki, aki avastot meg ilyeneket ajánl? Amelyik gépre feltettem, ott mindig bevált. Cserébe ingyen van, van egy tűzfal szerűsége, és van helpdesk is. (comodo geekbuddy)
9/11 anonim válasza:
Kommentekre figyelj mindig.De ha nem akarsz vírust akkor linux.Elvileg arra is van de én még nem találkoztam vele jó pár év alatt sem.Windows 7 egyből betalál mindent :D Igaz kicsit körülményesebb a linux de ha megtanulod...... nem akarsz mást :DDDDDDDD
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
2016. jan. 6. 11:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!