Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Tej és viz segitségével lehet...

Tej és viz segitségével lehet erjesszteni?

Figyelt kérdés
1db 500ml üvegben szeretnék kukoricát erjeszteni, ha az üveg 3negyedét felöntöm tejjel a többit vizzel akkor jó lessz ugy?
2018. júl. 31. 13:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A peca az szenvedély, nekem legalábbis, pedig nem vagyok nagy profi. Nem nevezném ugyan én sem sportnak, amikor ülsz a fenekeződ mellett. Viszont például a pergetés elég sportos tevékenység. Ott járkál az ember, keresi a halat. Ha a sakk meg a lövészet sport, akkor végül is a horgászat is lehet.
2018. aug. 1. 22:11
 12/15 A kérdező kommentje:
amurra milyen csalit ajánlatok?
2018. aug. 2. 08:01
 13/15 anonim ***** válasza:

A horgászat néhány ága mindenképpen sportnak tekinthető, mivel VB-t is rendeznek belőlük. Amikor én kezdtem még csak szabadidős tevékenység volt és aki nem horgászott nem is értette, miként lehet órákat a bot mellett ülve a pedzőt bámulni. Ők csendes őrülteknek neveztek minket, a sporthorgász kifejezés még nem létezett.

Az amurra mindenféle növényi csalival lehet horgászni (búza, kukorica, borsó, tigrismogyoró, bojlik, pelletek, lucerna, stb..), de hogy melyik válik be, azt sosem lehet tudni. Ahol sok a vízi növényzet, ott sokszor lehetetlen horogra csalni. Én legtöbbször erjesztett kukoricával vagy tigrismogyoróval fogom, de ismerősök esküsznek pl. az ananászos popup bojlira. Ahol sok a törpe, ott szinte csak a fűzött kemény kukorica vagy a tigrismogyoró lehet eredményes.

2018. aug. 2. 09:29
 14/15 anonim ***** válasza:
Egy Horgász-vadász kategória tényleg jó lenne. Amúgy a horgászat lehet sport is meg nem is, ki miként űzi. Egész nap sörözni és várni a pontyot tényleg nem sport. De egész nap pergetni és 10+ kg-s harcsákat kifogni az már sport. Ez az én véleményem, ha már igy feljött a téma. Ird meg az adminoknak, hogy horgász-vadász kategória, és kész.
2018. aug. 2. 10:15
 15/15 A kérdező kommentje:
irtam az admin-nak (ok-nak) és azt irták egyenlőre igy marad
2018. aug. 2. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!