Tej és viz segitségével lehet erjesszteni?
Figyelt kérdés
1db 500ml üvegben szeretnék kukoricát erjeszteni, ha az üveg 3negyedét felöntöm tejjel a többit vizzel akkor jó lessz ugy?2018. júl. 31. 13:52
1/15 anonim válasza:
Az erjesztés már vízi sport lett?
2/15 A kérdező kommentje:
Hát horgászathoz tartozik és a horgászat vizi sport nem?
2018. júl. 31. 17:02
3/15 anonim válasza:
Én nem mondanám a horgászatot vízi sportnak. Aki akarja, nevezze sportnak, engem nem érdekel, csak már olyan furcsa, hogy alig lehet az úszással kapcsolatos kérdéseket itt megtalálni, mert egyben van a horgászattal az egész...
4/15 A kérdező kommentje:
2.válaszolo nem sport inkább hobbi
2018. júl. 31. 20:03
5/15 anonim válasza:
2-3! Nem unod még az úszással kapcsolatos hisztijeidet? Mert mi már igen! Írogassál az adminoknak, hátha egy idő után megkönyörülnek rajtad és csinálnak neked egy úszás rovatot.
Kérdező! Ilyen melegben sima vízben is megerjed a kukorica néhány nap alatt.
7/15 A kérdező kommentje:
az erjesztett kukoricának büdösnek vagy savanykás büdösnek kell lennie?
2018. aug. 1. 10:09
8/15 anonim válasza:
Van aki a büdösre esküszik, más pedig az enyhe erjedtre. Én kaukázusi kefirrel szoktam erjeszteni hordóban, az nem büdös és sokáig tárolható.
9/15 anonim válasza:
Egy kicsit főzni kell, aztán meg bele egy fekete vödörbe és leöntöd kefirrel, tejjel, sörrel, stb. Lezárod, kirakod a napra egy hétre és már jó.
10/15 anonim válasza:
A peca egyesek szerint sima időel.aszás és pénzkidobás. Mások szerint az egy olyan hely ahol nem idegesít senki.
Minél büdösebb, rohadtabb a kukorica... annál több törpét fogsz majd vele! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!