Melyik úszással lehet?
Figyelt kérdés
Melyik úszással lehet leggyorsabban mellizmot és melyikkel karizmot növelni?2010. jún. 18. 18:49
1/3 anonim válasza:
mellizom: találd ki.. mellúszás
karizom: gyors ( itt azt fogja növelni amelyikre veszed a levegőt, tehát 3anként vedd)
2/3 anonim válasza:
\\Vízilabdás#Gyerek// =válasza:
ha már edzett vagy 5-önként is veheted :)
amúgy a karizmot a hátúszással is tod mert az kb. ugyanaz mint a gyors csak fordítva.. és én bemelegítésnél kombinálni is szoktam néha pl: 3x hát megfordulsz, és 3 gyors, aztán megint hát, megint gyors, és így tovább!
3/3 anonim válasza:
Mellet egyételműen mellúszással! A gyorsúszásra csak annyit tennék hozzá vizipolós társam kommentjéhez, hogy én javaslom az ellenállás használatát! Nem csak a technikádat javítja, de ha kipróbálod, akkor 2 hossz után érezni fogod azokat a karizmokat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!