Úszással csak szálkásodni lehet?
Figyelt kérdés
Izomtömeg növelésére egyáltalán nem alkalmas?2011. máj. 25. 22:32
1/5 anonim válasza:
Pontosan ahogy mondod. Az úszás ráadásul fonnyadtá teszi a bőrt, ezért gyorsabban öregednek, és egy idő után kopoltyújuk is nő, ez később normál környezetben asztmát idéz elő...
2/5 A kérdező kommentje:
Na ne mondd, és mikor változok kis hableánnyá?
2011. máj. 26. 00:05
3/5 WBTBWB válasza:
Nagy növekedésre nem alkalmas, de megfelelő táplálkozás mellett lehet tőle felszedni néhány kilo izmot. De tényleg nem sokat. Akiket a tv-ben lehet látni, Cseh Laci, Gyurta Dani, Phelps és a többiek... Na ők sem az úszástól lettek ilyenek, nehogy azt hidd... Mellette kemény súlyzós edzéseket végeznek, na az az, ami igazán meghozza az izomtömeget. Persze azt is figyelembe kell venni, hogy nekik személyre szabott étrend, kb. minden kaja grammra kiszámolva, fehérje, ch, stb. Egy élsportolónak csak így van esélye. Ja és nem is beszélve a táplálékkiegekről... fehérje, kreatin és társaik... Az EPO-t, meg a vértranszfúziót most inkább hagyjuk :D
4/5 anonim válasza:
Szerintem lehet izomtömeget is felszedni.
Hetente 5 alkalommal úszok. 1.000 méter pille + 500 méter gyors + 300 méter mell + 200 méter hát. Mellette minden másnap csinálok 50-80 fekvőtámaszt reggelente.
3 év alatt a 183 cm magasságomhoz és a 74 kg-ról 84 kg-ra gyarapodtam. Bicepszen, hátszélességen, mellizmon lehet látni a fejlődést.
Kockahas nincs, de súlyfelesleg sem (szerintem).
Reggelire felvágott péksütemény, vacsorára 3-5 tojás kolbásszal, ebédre menza.
24F
5/5 anonim válasza:
Kezdj el úszni és majd meglátod :P:D olyan mellizmod és olyan hátad lesz, hogy majd te is csodálkozol rajta :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!