Meik úszással kezdjem?
Figyelt kérdés
Szeretnék megtanulni úszni! Tehát már fenmaradok a vizen nem süjedek el csak nem haladok és hamar elfáradok. Oktatora sajna nincs pénzem meg idöm! Csak vasárnaponként a szoktam szabadstraandra járni. Köszönöm a válaszokat!2011. júl. 17. 14:38
1/3 anonim válasza:
Hát nem tom. Azt mondják h a legegyszerűbb a gyorsúszás de én eleinte azzal sehogyse boldogultam, viszont a mellúszást nagyon hamar megtanultam. Arról meg pont úgy tartják h nehezebb mint a gyors. Ha már lebegni tudsz az jó. Sztem próbáld meg mindkettőt aztán amelyik szerinted jobban megy azt gyakorold.
L/15
2/3 anonim válasza:
Szia!
Én csak a mellúszást szeretem, úgy szeretek a legjobban úszni. A gyorsúszás se rossz, meg a hátúszás se. de sztem a mell a legjobb:D
3/3 anonim válasza:
Én már nagyon régóta úszok,és elöször a siklást tanították...majd ha ezt már biztonságosan tudod,akkor jöhet a kar-lábtempó ill. a levegővétel tanulása...mindenképpen a mell úszással kezdd,mert az a leglassabb türelmes úszás :D Aztán rátérhetsz a gyorsra,de csak hetek múlva :) Majd ha már ez a 2 fő úszás tisztán megy akkor ússz 1hosszokat felváltva egy mell-egy gyors ...aztán próbálj meg felfeküdni a vízre(pár héttel késöbb)És csak egy pici gyors lábtempót mozgass (ja és háttal feküdj fel a vízre) Ezután jöhet a malomkörzés hátra :) És kész a hátúszás is :) A pillangóra csak 4-5 hónap múlva térj rá,mert az nagyon megerőltető ...és a bukófordulót is ráérsz késöbb tanulgatni :) Sok sikert :D Remélem tudtam segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!