Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Horgászat régen és ma. Mi...

Horgászat régen és ma. Mi változott?

Figyelt kérdés

Gyerekként horgásztam utoljára, azóta eltelt 30 év.

Szeretném egy kicsit feleleveníteni az akkoriban is a nagy semmi tudásomat.

2018. júl. 15. 23:18
1 2 3
 21/25 waltgab válasza:

18-as.

Azért emberiességből és intelligenciából van még mit tanulnod a kérdezőtől.

2018. júl. 22. 15:16
 22/25 anonim ***** válasza:
Kérdező, én is tudom, hogy nem a legjobb megoldás a horog bennhagyása. De ha minden kötél szakad és méreten aluli a hal, akkor nem tudsz mást csinálni, azért írják ezt a szakik is. Egyébként a mélyre nyelést minimalizálni lehet. Pontynál nekem nem fordul elő ilyesmi például. Rablóhalaknál van ez, nem szabad túl sokáig nyeletni a csalihalat és akkor minimalizálható az esélye, hogy mélyre nyel.
2018. júl. 22. 19:18
 23/25 anonim ***** válasza:
Miért akarsz horgászni ha már azt sem birod hogy a horgászat azzal jár, hogy a horog beleakad a hal szájába? Igen ha visszaengeded a halat, akkor jobb neki ha benthagyod a horgot minthogy kiveszed, ez olyan mintha téged megszúrnának valamivel, csak akkor lenne értelme kivenni, ha utána el is tudod látni a sebet, ha nem tudod ellátni még az is jobb ha bentmarad. Egy halat meg ki fog ellátni amig felépül teljesen? Olyan ez mintha benthagyod a szálkát a kezedben és pár nap után magától kilőkődik, nem kell szerentcsétlenkedni vele hogy begyulladjon mint az állat.
2018. júl. 23. 12:46
 24/25 A kérdező kommentje:

#23.

Én nem is használok horgot...

Vagy tapadókorongot teszek a damil végére, vagy annyira finom csalit, amit a hal nem is akar kiköpni. :)

2018. júl. 23. 13:10
 25/25 anonim ***** válasza:
:D
2018. júl. 23. 14:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!