Felnőtt úszás tanfolyamra járni ciki?
Figyelt kérdés
25 évesen picit tudok úszni amíg csak egy pár métert kell megtenni, de egyébként nehézségeim vannak vele. Ezért szeretnék beiratkozni egy tanfolyamra de cikinek érzem. Van itt valaki aki hasonló cipőben járt? Mi a tapasztalat erről a helyzetről?2017. okt. 28. 21:15
1/4 anonim válasza:
Nem ciki. Sőt érdemes. Sokkal több örömed lesz az úszásban, ha megtanulod a helyes technikát. Sokan úgy kezdik, hogy annyit se tudnak, mint Te.
2/4 anonim válasza:
Nem ciki. Melyik a ciki? Ha most tanulod meg, vagy sose tanulod meg? ;)
"Különös dolog a tanulás; minél tovább haladok, annál több olyan dolgot látok, aminek eddig a létezéséről sem tudtam."
Daniel Keyes
#tanulás
3/4 anonim válasza:
Hajrá, azért van a felnőttúszás, hogy meg tudj tanulni rendesen. Amúgy ha megy pár méter akkor nem sok hiányzik ahhoz, valszeg csak egy kicsit félsz a víztől, pedig nem kéne. Feküdj fel, nyújtsd ki magad, húzz a fejedre-füledre gumisapkát és vegyél fel egy záródó úszószemüveget.
4/4 anonim válasza:
Hajrá! Én 38 évesen iratkoztam be, nem tartom cikinek egyáltalán. Bár 5 alkalom után még nem haladtam semmit, de úgy gondolom a tanáron is múlik. Nem adom fel, lehet keresek másik tanfolyamot.
Kedves Kérdező! végül elkezdted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!