Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Heti hányszor egészséges...

Heti hányszor egészséges úszni járni? Tisztában vagyok vele hogy az úszás remek sport viszont kitudja hogy milyen hatásai lesznek a hajra/bőrre?

Figyelt kérdés
Heti 3szor járok,általában hétfő,szerda,csütörtök, félek hogy a hajammal gondok lesznek ha igy folytatom,vélemények?

2017. márc. 30. 22:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Eleve úszósapkában lehet csak úszni, nem?
2017. márc. 30. 23:07
 2/3 $$$$$ ***** válasza:
Én lassan 13 éve jarok úszni. Kezdetbe minden nap jartam . Aztan heti 3 szor. De mar lassan 3 éve csak heti 2-szer jarok. És se a hajamnak se a bőrömnek nincs baja. Pedig nem ma kezdtem....
2017. márc. 30. 23:23
 3/3 anonim ***** válasza:

1. Az úszósapka nem azért van, hogy a haj ne legyen vizes, hanem hogy a hajszál ne kerüljön bele a vízbe. A legtöbb úszósapka fabatkát se ér, ha az a cél, hogy a haj ne legyen vizes.

Szerintem inkább a szemre lehet rosszabb hatása a víznek, ha tartósan belemegy, de ha jó úszószemüveget találsz, az alá nem megy be a víz.

2017. ápr. 1. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!