Megéri nekem megtanulni úszni, és rendszeresen járni?
Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok.Most megyek középiskolába ,és szeretnék erősödni. Meg persze valamit kezdeni a "tyúkmellkasommal" ami kifelé kezd állni. Elmentünk egy hónapja már a dokihoz ,hogy mondjon pár szót a mellkasomról. Azt mondta, hogy érdemes menni úszni, mert az viszaszorítja ,és lesz alatta izom.Plusz a hátfájás miatt is. Viszont kiskoromban nem tanítottak meg úszni. Így még most sem tudok.Felmerült a kérdés, hogy menjek különórákra úszni. Hogy megtanuljak és, hogy űzem a sportot.A nyár alatt persze. Menjek arra tanfolyamra? Megfogok tanulni úszni? És heti háromszor elég menni? Vagy hogy van ez? A segítséget köszönöm!2015. jún. 25. 14:25
1/4 zs. válasza:
Nem írtad merre laksz, de ha van arrafele normális uszoda akkor ott kell lenni egyesületnek is. Én ott kérdezősködnék h indítanak-e kezdő tanfolyamot. Általában heti 2 vagy 3 alkalmasak az ilyen nyári tanfolyamok. Ha kitartó vagy egy megfelelő szintet el tudsz érni a nyár végére. A leírt egészségügyi problémák miatt kifejezetten javaslom az úszást.
2/4 anonim válasza:
Igen,megéri elmenned,az mindenben sokat segít. Igen,elég heti 3x menni,én is kb annyit szoktam menni egy héten.
15/f
3/4 anonim válasza:
Igen. Amilyen tested van most azt most már sokáig fogod vinni magaddal. Érdemes foglalkozni vele. Ha nem is napi redszerességgel. Fontos a testi egészség és a mozgás. Az úszás jó dolog. És nem aggódj meg lehet tanulni én is csak tavaly nyáron tanultam meg úszni. Tényleg erősödtem tőle. Én hasizmot szerettem volna csinálni mert hát nem vagyok az az izmos fajta és az uszás segített ebben. Melllette még hasi tornáztam is. :) Sok sikert. És azt mondják jót tesz a szellemnek is.
4/4 A kérdező kommentje:
Várjunk csak.. Milyen szellemnek?
2015. júl. 21. 00:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!