Van itt olyan, aki el szokott járni uszodába? (egyedül)
Figyelt kérdés
Szeretek úszni(nem vagyok valami jó, de az mindegy). Elmenni egy órára uszodába egyedül az szerintetek jó? Van aki szokott járni?2016. nov. 7. 23:53
1/5 anonim válasza:
Én is imádok úszni, és mindig egyedül megyek. Nagy úszó nem vagyok, de mozgásnak tökéletes..
3/5 anonim válasza:
Néha én is lenézek (egyedül). Ez miért olyan lényeges? Szerinted baj egyedül menni? Strandnál még megértem, mert könnyen ellophatják a cuccokat.
4/5 anonim válasza:
Szerintem egyedül jó. Az úszás még annyira sem társas sport, mint a futás, nem lehet beszélgetni közben. Persze ha kell a motiváció, hogy valakivel váltva csináljátok, vagy versenyezzetek, az más kérdés.
5/5 anonim válasza:
Régebb haverokkal jártam, most egyedül. Akkor többet szórakoztam, ha egyedül megyek pedig többet úszok, komolyabban. Szóval úszni egyedül, kocsmázni meg haverokkal. Most nem járok amúgy mert szűk a büzsé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!