Mit csináljak ha a mellúszástól is fáj már az egyik térdem?
Figyelt kérdés
Már több mint két hónapja hogy szórakoztunk, tobozokat rugdostunk, és szerintem ott rándult meg, vagy sérült a jobb térdem. Sokat túráztam azóta, sétáltam, bringáztam, semmi bajom nem volt, de kétszer elmentem úszni (csak mellúszás és csak utána jelentkezett ez a fájdalom)az egyik alkalom után pár napig fájt, lassan elmúlt. Tegnap újból voltam és megint szúr, az oldalirányú rúgó mozdulatoktól.2017. jún. 5. 16:33
1/4 anonim válasza:
Első körben háziorvoshoz Menj el mondd el es majd o tovabbkuld vizsgálatokra...
2/4 anonim válasza:
Hogyan sérült meg, mitől pontosan? Éreztél valami fájdalmat sérüléskor? Mit pontosan? Vagy csak tipp, hogy akkor sérült meg?
3/4 anonim válasza:
Feltetlenul pihentessed. Ne terheld fölöslegesen mert csak rosszabb lesz.
4/4 A kérdező kommentje:
#2 Biztos vagyok benne hogy az eszetlen rugdosás miatt van vele ez. Sem akkor sem utána közvetlenül nem éreztem semmit, de a következő úszásnál már igen (előtte is jártam).
2017. jún. 5. 19:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!