Fájhat a térdem az úszástól?
Figyelt kérdés
AZ előző héten kezdtem úszni, és tegnap úszás közben, ma meg járás közben is érzem, hogy fájnak....meg a csuklóm is fáj néha. Vajon mitől?2009. jún. 19. 14:34
1/7 anonim válasza:
Talán nem melegítesz be jól előtte, vagy nem nyújtod ki az izmaidat, izületeidet edzés után....
2/7 anonim válasza:
Megkérdezhetem hány éves vagy? Amúgy nekem is szokott fájni időnként a térdem a gyaloglástól.
3/7 A kérdező kommentje:
18 leszek..
2009. jún. 19. 16:03
4/7 anonim válasza:
persze, a mellúszás rontja a térd izületeit
a csuklód meg csak azért fájhat, mert szabálytalanul úszol
5/7 anonim válasza:
Mellúszástól nekem is szokot fájni meg kattogni
6/7 anonim válasza:
Lehet, hogy még nem szoktak hozzá az úszáshoz. Izomláz nem lehet???? Vagy cska megeröltetted hirtelen.
7/7 anonim válasza:
Ha mellben úszol, az terheli a térdkereszt szalagjait. Nekem mikor melles edzéseink vannak 5km felett bizony el kezd fájni, pedig edzésben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!