Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Hogyan kezdhetnék el újra...

Okrwdw kérdése:

Hogyan kezdhetnék el újra horgászni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A kérdésem a következő lenne:

Valamikor gyerekként tettem horgászvizsgát, szükség volt, hogy valahol egyesületi tag legyek (egy víz nélküli egyesületbe fizettem be évi 7000 forintot). Ennek közel 15 éve.

Egy barátom kicsábított a tópartra, és ismét szerelmes lettem ebbe a remek sportba. Szeretném kiváltani az engedélyemet, de nem tudom, hogy mi ennek most a menete?

Valaki azt mondja, hogy úgy mint régen, egyesületi tagnak kell lennem valahol, hogy napijegyet vehessek. Hallottam már olyat is, hogy évi 25 ezer forintért az összes MOHOSZ vízen horgászhatok, sőt, haza is vihetek halat.

Mi ennek a menete?

Köszönöm a válaszokat!

2017. jún. 4. 18:22
 1/1 anonim ***** válasza:

Bemész 1 horgászegyesülethez,kiváltod az államit + hozzá a területit (és fogási napló és egyéb cuccok),a vizsgaigazolásodat vidd magaddal.

Nincs olyan,hogy 25 ezerért az összes vizen horgászhatsz ,és rabolhatod :D

Mindenhova állami+területi kombó kell (a területi lehet éves,vagy napi jegy is...)

2017. jún. 6. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!