Lótetűvel érdemes lehet horgászni pontyra?
Figyelt kérdés
Jol telepitett intenziv tavon.2-6 cm es lotetűim vannak.Eredményes lehwt?Ha igen akkor hogy kinàljam fel neki?2017. máj. 24. 19:49
1/5 anonim válasza:
Nem, az harcsára jó. De próba, szerencse.
2/5 anonim válasza:
Szerintem is inkabb harcsara valo az , vidd ki fuzd fel hosszabb hajszalelokere, vagy siman horogra. Ha nincs 1ora utan ra kapasod, elvegre intenziven telepitett to hagyj fel vele. Meg nem hallottam, hogy valaki pontyra probalja,de proba szerencse. Sok sikert!
3/5 anonim válasza:
Felesleges próbálkozni vele. A ponty nem szereti azt a sárgás váladékot, ami megsértve csordogál belőle.
4/5 anonim válasza:
Cáfolnám, hogy a ponty nem szereti a lótetűt.
Fogtam már lótetűvel pontyot, sőt compót is, és nem az a probléma, hogy nem szeretik a halak, hanem az, hogy nagyon szeretik.
A lóbogár puha potrohát az apró keszegek is elkezdik csipegetni, és ahol sok az aktív, apró keszeg, egy percen belül csak a bogár kemény feje marad a horgon.
5/5 anonim válasza:
A ponty mindenevő, tehát elviekben még jó is lehet, bár sosem próbáltam. A lótetű ugyanakkor legendásan jó harcsacsali, inkább arra lehet vele horgászni.
A harcsacsalikhoz még annyit hozzátennék, hogy én nadállyal és piócával is fogtam már pontyot és márnát is.
Egy próbát megér. Két bottal horgászhatsz, az egyiken próbáld ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!