12 perces úszás hogyan?
Figyelt kérdés
Jelentkeztem nyari diakmunkara uszomesternek,elotte azonban el kell vegezni egy rovid felkeszito tanfolyamot.
Tobb baratom is azt mondta hogy nem veszes ,es a jelentkezesnel is csak annyit mondtak hogy ha tudok uszni es merulni akkor nem lesz gaz.
Viszont most kiderult hogy pl 12 perc folyamatos uszas is lesz...nekem soha nem volt bajom az uszassal,ovoda ota tudok uszni teljesen normalisan,de ez azert kicsit durvanak hangzik.
Valami tipp,hogy melyik uszas a legjobb ha nem szamit a teljesitmeny csak hogy 12 percet kibirjak?
Elore is koszonom!
Bocsanat,telefonrol irtam.
19/F
2017. máj. 15. 08:51
1/9 A kérdező kommentje:
Úgy is kérdezhetném melyik a legenergiatakarékosabb úszástípus
2017. máj. 15. 09:04
2/9 anonim válasza:
12 percnél még tüdőbajos 70esek is többet úsznak úszodában, ha neked 19 évesen ez a sok kategória, légyszíves ne menj úszómesternek...
3/9 A kérdező kommentje:
Egy szoval nem mondtam hogy sok csak hogy durvanak hangzik.
2017. máj. 15. 09:22
4/9 anonim válasza:
mellyúszást javaslom az nem erőltet fenn maradsz a vízen nem fulladsz meg
5/9 anonim válasza:
Kb. mindegy. Én szeretek úszni, én a gyorsat választanám. De valószínű bármely úszásnemben megoldható. Ha ennyire "parázol", menj el, gyakorolj addig és meglátod, melyik tetszik a legjobban.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2017. máj. 17. 16:36
7/9 anonim válasza:
Közben váltani is lehet sztem az uszasnemeket. En azt mondom hogy gyors es mikor elfaradsz hat a vegen mikor meg mar kivagy kicsi mell es igy kibirhato.
8/9 A kérdező kommentje:
Kozben sikerult egyebkent meg maga a vizsga is.
Egyaltalan nem megerolteto.
A mell uszas volt a legkedvezobb
2017. jún. 5. 15:22
9/9 anonim válasza:
Gratulalok. Es ilyet hol találtál? En is szivesen mennek majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!