Jánosi György kérdése:
Nem túl gyorsan indulok, néhány perces bemelegítés után, mellúszásban! Kb.200 m után teljesen elfáradok, meg kell kapaszkodnom, elfogy a levegő! (sebesség:1:30-1:40/50 m! ) 30-35 mp várakozás után újra kezdem, leúszom a maradék 800 m-t! Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Az úszás sebessége nem változik, sőt még egy kicsit gyorsabb is lesz!2014. máj. 26. 20:50
1/3 anonim válasza:
Milyen gyakran jársz úszni? Mennyi idős vagy?
A tempó elég lassú, úgyhogy gondolom nem versenyszerűen csinálod, ezesetben teljesen normális, hogy elfáradsz. Amikor elkezdtem egyesületben úszni, 2 hossz után is alig bírtam, pedig mi 33 méteresben edzünk.
2/3 A kérdező kommentje:
3x hetente! És miért nem fáradok el a 2. 200, a 3. 200 4. 200 után, mikor még gyorsabban haladok???
2014. jún. 3. 21:20
3/3 anonim válasza:
Nekem is így szokott lenni. Mert átáll a keringésed, légzésed, anyagcseréd. Általában minél többet úszok annál jobban megy- persze max 2000-2400méterig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!