Fogási napló vezetése?
Van egy két dolog ami nem világos nekem a fogási naplóval kapcsolatban.
1. Az egyéb (méret korlátozás alá nem eső) halak kódját hova kell írni? Pl 7-es a dévér.
Felülre az oszlop tetejére? (Ha ide írom akkor max 3 féle egyéb halam lehet, mert három oszlop van.) Vagy a kis négyzetbe a kiló mellé/fölé?
2. Illetve mi van ha nincs 0,5kg-nyi egyéb halam?
Fogtam egy 30 dekás dévért, de hazaviszem mert van már otthon a fagyasztóban 3 db. Lassan össze jön egy sütésre való. Ilyenkor is a minimális 0,5kg-os súlyt kell beírni?
3. Az egyéb halak össz súlyát elég a horgászás végén beírni?
Szia,azért van 3 rublika a kódosnak megadva (ami kevés legalább 4 kéne) ,mert 1 horgászat alatt valszeg a 10 kóddal ellátottból nem fogsz 4-5 félét,tekintve,hogy 3 ragadozó, 1 ritka (balatoni vagy ritkán 1-1 tóban garda) és a többi.
Felülre a kód,alulra a kg.
1-5 kód : darabra írandó,míg 6-10 összesítve.Keszegfélék összesítettek,az első és az utolsó megfogása közti idő feltüntetését szoktam (én) ,sose szóltak,hogy rossz. pl 8 kor kezdek délbe fejezem 8.00-12.00 -t beírok és helo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!