Gipszbe van a kezem, nagyon el fog sorvadni az izom?
Figyelt kérdés
Szerda óta gipszbe van a kezem, 1 hétig lesz rajta tehat most szerdáig, aztán sín. Nagyon szet fog rohadni az izmom? Szerdán mar megyek edzésre szarazfoldon maradok, ott edzek. Ui vizilabdazok.2017. jan. 8. 20:35
1/4 anonim válasza:
Ha nem tartod be az orvosi utasításokat, erőlteted akár most, akár a sínben, és esetleg összeszedsz valami (maradandó) sérülést még, akkor jobban el fog.
2/4 A kérdező kommentje:
Azokat követem és betartom, de hamar vissza fog állni?
2017. jan. 8. 22:01
3/4 anonim válasza:
Elsorvad?elrohad?
...Anyám borogass...
Az izom nem 1 hét alatt épül le.
4/4 anonim válasza:
Szia!
Nekem a lábam volt gipszben 1 honapig de miutan levettek szinte ugyan olyan volt mint mielott feltettek a gipszet. Igaz utanna egy kicsit nehez volt mozgatni mert hat 1 honapig vegig egyenesen volt a labam de tornaztattam es egy par het utan mar tokeletes volt. Az izmaimmal sem volt semmi baj, nekem egyaltalan nem sorvadtak el. De szerintem meg van ra az esely (marmint hogy elsorvad) de ha mar rendben van a kezed es erosited egy kicsit hamar visszaepeul az izom. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!