Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Ha eddig nem sportoltam...

Ha eddig nem sportoltam semmit, izmosodhatok?

Figyelt kérdés
16 eves lany vagyok, igazabol 1,5 evig tancoltam, de azt nem tul intenziven. 2honap alatt lefogytam 5kg-t, szinte napi 30perc futassal. A terdeimet nem szeretnem tonkretenni, igy a futast atvalanam uszasra es gorkorsolyara. Ha heti 4x jarok uszasra(gondolom 30perc-1ora), izmosodhatok/formasodhatok?

2016. jún. 11. 06:51
 1/4 Cortez70 ***** válasza:
Izmosodhatsz persze, de nem ezekkel. Iletve ennyivel minimális izmosodás lesz. Komoly súlyzós edzés (is) kellene.
2016. jún. 11. 07:32
 2/4 A kérdező kommentje:
Minimalisan szeretnek csak, max 2-3kg izmot. Tudom, hogy ahhoz ido kell, de ha emellett figyelek az etkezesemre, akkor mennyi ido alatt latszana valtozas?
2016. jún. 11. 13:05
 3/4 anonim válasza:
50%
Az úszással könnyen lehet izmosodni/formásodni, de hosszú távon kell csinálni, mert ilyen 2-3 hónap alatt szinte semmi nem látszik meg. Bár ez, hogy mennyire látszik, testalkattól és felépítéstől is függ.
2016. jún. 18. 18:56
 4/4 Cortez70 ***** válasza:
Aha, akkor pl Cseh Laci az miért nem izmos? Pedig a legjobb férfi úszónk. Tényleg nagyon lehet vele izmosodni.lol Aki izmos, az Hosszú Katinka, de ő súlyzózik is mellette. Meg a formásodás még mindig étrendfüggő. Szar kajával edzhetsz te bármennyit öcsi.
2016. jún. 18. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!