A kérdés: kb egy éve vettem észre, tudtam lebegni a vízen (úszni nem tudok). Mikor tudatosan akartam csinálni, lesüllyedtem. Relaxáltam . Azóta több testhelyzetben percekig képes vagyok rá. Az ismerősök véleménye megoszló. Ti mit gondoltok erről?
Én addig tudtam lebegni, tudatosan is, amíg kövérebb voltam. Most már nem :)
Jó dolog, felfekszel a vízre, nézed a felhőket és elvagy.
Nem gondolok semmi különöset, ki tud lebegni, ki nem, nyilván fontos szempont az ember sűrűsége s testhelyzete.
Az úszást nálam nem segítette, ahhoz nekem a tenger kellett.
189 vagyok és 103 kiló.
Könnyedén.
A víz nehezebb fajsújú mint az emberi test,az hogy levegő a tüdőbe,az még csak rátesz,hogy lebeg az emberi test a vizen.
Nahat en sovany vagyok, valamennyire szalkas is :) 180cm, 72 Kg es siman lebegek a vizen. Azt kell kepzelni, hogy egy agyra fekszel es bizni kell benne hogy megtart. Es lass csodat: megtart! :)
Amugy meg tenyleg fizika kerdese, csak ha bepanikolsz akkor begorcsolsz es nem engeded el magad mintha egy agyon fekudnel, na akkor elsullyedhetsz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!