Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, amikor a párotokat szopjátok ő milyen testhelyzetben van? Nektek, hogy kényelmes?
Ha sokáig kell csinálni váltogatjátok a pozíciókat?
Szeretitek ha ő is mozog,vagy jobb ha mozdulatlanul hagyja,hogy csináljátok?
Nekem a legkényelmesebb, ha ő fekszik és fölé hajolok. De van olyan, hogy ülök az ágyon és ő elém áll. A legkényelmetlenebb számomra, mikor én fekszem félig hanyatt, félig oldalt és ő elém térdel... így nagyon tartani kell a nyakam, hosszú távon baromira fárasztó, és alig férek így hozzá. De ő szereti ezt a helyzetet is, szóval néha (előjátékként) alkalmazzuk.
Nem szeretem, ha mozog, mert nekem szopás közben folyamatosan koncentrálnom kell arra, hogy ne fogazzak, hogy ritmusnál maradjak, és lehetőleg ne is szaladjon váratlanul mélyre a farka úgy, hogy nem vagyok rá felkészülve. Ha elkezd ficánkolni, akkor bizony történhetnek "balesetek", ami neki fájdalmas... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!