Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Tudok igy jo alakot csinalni...

Tudok igy jo alakot csinalni nyarra? Tobbi lent

Figyelt kérdés
Na szoval tegnap kezdtem el az uszast heti otszor jarok egy orat utana szauna es arra lennek kivancsi hogy lesz e ebbol valami nyarra? Fokent fenek comb belso comb es hast szeretnek formalni van egy kis narancsbor is sajnos ... Nyilvan ezt az edzest ugy gondoltam hogy figyelek a taplalkozasra is, 162 cm vagyok es 62 kg
2016. ápr. 21. 21:44
 1/5 anonim ***** válasza:

az edzés része lehet jó,de ilyen rövid időintervallumban kevés a "figyelek a táplálkozásra" dolog.

pontos betartott kiszámolt időzített diéta kell ha eredményt akarsz 2-3 hónap alatt.

2016. ápr. 21. 21:59
 2/5 Cortez70 ***** válasza:
Nem nagyon. Komoly súlyzós edzéssel is több hónap egy észrevehetőbb változás.
2016. ápr. 21. 22:01
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Reggelid nyers gyümölcs legyen , vacsi tea limonádé főként . Kerékpározz , hulla hoppozz ha teheted .
2016. ápr. 21. 22:15
 4/5 Cortez70 ***** válasza:
77%
Hulla? Mi köze a hullákhoz a szegény karikának? A polinéz hula táncosokról lett elnevezve, nem a hullákról! Meg amúgy sem ér szart sem.
2016. ápr. 21. 22:18
 5/5 anonim ***** válasza:
A 162 cm és 62 kiló nem vészes. Addigra még jobb lesz, szerintem jó. Egyébként hol úszol? Milyen hosszú a medence? Úszás közben megállsz pihenni?
2016. ápr. 22. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!