Tudok igy jo alakot csinalni nyarra? Tobbi lent
Figyelt kérdés
Na szoval tegnap kezdtem el az uszast heti otszor jarok egy orat utana szauna es arra lennek kivancsi hogy lesz e ebbol valami nyarra? Fokent fenek comb belso comb es hast szeretnek formalni van egy kis narancsbor is sajnos ... Nyilvan ezt az edzest ugy gondoltam hogy figyelek a taplalkozasra is, 162 cm vagyok es 62 kg2016. ápr. 21. 21:44
1/5 anonim válasza:
az edzés része lehet jó,de ilyen rövid időintervallumban kevés a "figyelek a táplálkozásra" dolog.
pontos betartott kiszámolt időzített diéta kell ha eredményt akarsz 2-3 hónap alatt.
2/5 Cortez70 válasza:
Nem nagyon. Komoly súlyzós edzéssel is több hónap egy észrevehetőbb változás.
3/5 anonim válasza:
Reggelid nyers gyümölcs legyen , vacsi tea limonádé főként . Kerékpározz , hulla hoppozz ha teheted .
4/5 Cortez70 válasza:
Hulla? Mi köze a hullákhoz a szegény karikának? A polinéz hula táncosokról lett elnevezve, nem a hullákról! Meg amúgy sem ér szart sem.
5/5 anonim válasza:
A 162 cm és 62 kiló nem vészes. Addigra még jobb lesz, szerintem jó. Egyébként hol úszol? Milyen hosszú a medence? Úszás közben megállsz pihenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!