Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék magamnak jó...

Hogyan tudnék magamnak jó alakot csinálni?

Figyelt kérdés
Utálom,hogy nem vagyok atletikus.Igazából atletikus az alkatom csak volt egy rosszba időszakom ahol eléggé meghíztam és szeretnék lefogyni.Nem szeretné sportolni mert nincs kitartásom és hamar beleunok (ezt utálom magamban)ezért nem akarom azzal égetni magam,hogy kéthetente mást sportolok. Szeretnék lefogyni.Légyszives segítsetek!

2012. nov. 11. 21:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Pedig csak sportolással + megfelelő diétával lesz jó formád.
2012. nov. 11. 21:22
 2/3 anonim ***** válasza:
A célokért bizony küzdeni kell...
2012. nov. 11. 23:08
 3/3 anonim válasza:
Én is egyetértek az előttem szólókhoz, sport és diéta fontos. Én még eljárok Thai masszázsra amivel szebb lett az alakom, jónéhány centit faragott le rólam:) próbáld meg a masszázst! Én a Thai masszázs központba járok ajánlom őket, nagyon kedves aranyosak és értenek a dolgukhoz:)Ja és az nem baj, hogy kéthetente mást sportolsz, a mozgás a fontos!
2012. nov. 12. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!