Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Igaz h mindig felhoz a viz...

Igaz h mindig felhoz a viz bármit csinálsz?

Figyelt kérdés
pl medencében .. eléggé félek a viztől főleg a mélytől .és járok uszómesterhez nem kell mondani...!!
2010. márc. 27. 15:54
 1/9 anonim ***** válasza:
h hozna már fel?
2010. márc. 27. 16:11
 2/9 anonim ***** válasza:
Akkor hoz fel ha már megfulladtál XD
2010. márc. 27. 16:22
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha bent tartod a levegőt a tüdődben, és úgy merülsz le, akkor nyilván fel fogsz szépen lassan emelkedni újra a tetejére.
2010. márc. 27. 16:24
 4/9 anonim válasza:
Nem igaz. Egyébként átérzem a problémád, iszonyúan félek a mély víztől, illetve nem is konkrétan attól, hanem a víz alá kerüléstől. Ennél fogva úszni sem tudtam megtanulni, pedig nagyon sokan próbáltak megtanítani nagyon sokféle módszerrel. Egyszerűen nem tudom legyőzni a félelmem.
2010. márc. 27. 16:24
 5/9 A kérdező kommentje:
én csak a nagyon alap uszást tudom pár métert viz alatt .
2010. márc. 27. 16:46
 6/9 anonim ***** válasza:
akkor hoz fel ha márt 2 hete oszladó vizihulla vagy és a kis kárászok csipegetnek
2010. ápr. 8. 20:44
 7/9 anonim ***** válasza:
A holt tengeren bármit csinálsz fent maradsz!
2010. ápr. 9. 12:26
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem, ha kifújod a levegőt, akkor lent maradsz. Próbáld ki, önbizalmat ad. (Nem fulladsz meg, fel tudsz úszni)
2010. ápr. 13. 17:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Attól is függ, hogy milyen alkatú vagy, bennem pl vas van, nem is kevés, ennek ellenére ha minden luftot kifújok, akkor is szép lassan feljövök a felszínre, viszont ha teljes tüdővel leugrok, akkor is csak annyira emelkedek ki, hogy a fejem búbja lóg ki, nem úgy mint a filmekben, hogy nem csinálsz semmit és kinn van az egész fejed.
2010. máj. 7. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!