Ha kajakozás közben beborulok a vízbe úszómellény nélkül, akkor fel fog a víz dobni, anélkül hogy bármit is tennék?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 24. 17:05
1/8 anonim válasza:
Pár nap múlva biztos.
Attól is függ h milyen víz, folyó vagy tó meg a sodrás erősségétől.
2/8 anonim válasza:
én várnék arra, hogy feldob magától, főleg ha folyón borulsz
3/8 anonim válasza:
:D mikor márt felpuffadsz akor majd feldob!
4/8 anonim válasza:
Én régóta kajakozom, ésha beleborulsz és ne csinálsz semmit elsüllyedsz mint egy kő. Ahogy beleborulsz a fejed nem is süllyed a víz alá, a lényeg hogy megfogd az evezőt és a hajót h el ne ússzon! SOk szerencsét, reflexből menni fog.
6/8 anonim válasza:
szerintem ez hülye kérdés (bocsi), de te most nem tudsz úszni? vagy nem értem... ha bárhol beleesel a vízbe, szimplán reflexből elkezdesz kapálózni, még ha nem is tudsz úszni, nem?
7/8 anonim válasza:
hát ha van benned egy kis éli akarás, akkor biztos fenn tudsz maradni, ez reflex
8/8 anonim válasza:
Ha semmit nem csinálsz és kifújod a levegőt, mert az a célod, hogy elsüllyedj, akkor el fogsz. Egyébként, ha csak 2-t kapálózol reflexből, már kinn is van a fejed. Tapasztalat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!