CarboX ilyen formában számít bármit is (heti 3 edzéssel)?
Figyelt kérdés
3 hete járok kondizni, haverom edzésterve alapján tolom, heti 3 alkalommal. Igazából táplálékkiegészítőt (még) nem akarok szedni, haver mondta, hogy így az elején még fölösleges. Azt tanácsolta, vegyek szőlőcukrot por formában, aztán edzés után igyam. Végül ezt a CarboX-et ajánlotta a csóka a Biotech boltban, vettem is egy 1 kilós kiszerelést. Használati útmutatón az van, hogy edzés előtt vagy alatt igyam, viszont egy-két embertől azt hallottam, meg olvastam neten, hogy edzés után a legjobb. Végül is edzés után szoktam inni 50 g-ot 3 deci tejjel, ez így jó, vagy inkább vízzel kéne? Ja és amúgy ez ér bármit is így magába, vagy felejtsem el? Normális válaszokat, ha lehet.2011. júl. 13. 01:43
1/1 anonim válasza:
Legelőször haverodat nyomjad orrba, ennyit megérdemel. Utána, meg tedd félre a carboXet. Majd ha vettél fehérjét is, akkor avval együtt edzés után igyad. Addig meg edzés után minél előbb egy rendes kaja.
Komolyan nem tudom megérteni, miért hiszitek, hogy a cukortól lesztek izmosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!