Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen edzéssel lehet erőt...

Milyen edzéssel lehet erőt növelni, súlyzó nélkül, otthoni edzéssel?

Figyelt kérdés

Olyanra gondolok mint az erősemberek Fekete Lászlóék edzenek!

Szeretnék erőt növelni,de nem versenyre,csak magamnak.

2011. nov. 13. 19:41
1 2
 1/14 dirtboy ***** válasza:

súlyok nélkül akarsz olyan edzést csinálni mint az erőemelők?

ők is különböző súlyokat,eszközöket használnak hogy erősek legyenek,eszköz nélkül sosem leszel olyan erős.

2011. nov. 13. 19:44
 2/14 A kérdező kommentje:
De konkrét felszerelésem nincs,sem pad,sem súllyok,tehát milyen gyakorlat kell hozzá,nem gyári súlyokat tudok használni!
2011. nov. 13. 19:55
 3/14 dirtboy ***** válasza:

azért is írtam eszközöket,nem csak súlyzókkal edzenek.

súlyzóval nem lehet edzeni kőgolyó emelésre,vagy 120kilós aktatáska cipelésre.

otthon megfelelő felszerelés nélkül nem fogsz olyan erős lenni soha.

2011. nov. 13. 20:02
 4/14 A kérdező kommentje:
Mint írtam,nem is versenyre akarok menni,nem is tervezem,hogy olyan erős legyek,csak hogy a testem erősítsem! Nem vagyok gyenge,alapból mezőgazdasági munkákat csinálok,tehát nem az,hogy semmit nem csinálok,csak szeretnék erősödni! Ezért kérdeztem,hogy milyen gyakorlatokat csináljak?
2011. nov. 13. 20:14
 5/14 anonim ***** válasza:
Azt tudom ajánlani kedvez Kérdező, hogy olvasd el a Fegyencedzés című könyvet. Ott gyakorlat súly nélkül van és még annyit, hogy természetesen egyél hozzá. Mindegy, hogy mit csak EGYÉL.
2011. nov. 13. 20:26
 6/14 A kérdező kommentje:
Enni eszem rendesen! Te próbáltad a fegyencedzés technikát? Nekem az lenne a célom,hogy erősödjek,nem az alakra megyek,csak az erőre!
2011. nov. 13. 20:29
 7/14 dirtboy ***** válasza:

nem próbáltam,nem is olvastam a meztelen harcos sem

az én sportom a testépítés.

erő növelésre jó a fegyenc de nem kell tőle csodát várni és főleg nem leszel olyan erős tőle mint egy erőemelő,de igazából még csak egy nagyobb testépítő szintjét sem lehet vele elérni viszont a saját testedhez mérten és az átlag emberekhez képes jó erőt ad.

2011. nov. 13. 20:37
 8/14 A kérdező kommentje:
Köszi dirtboy,akkor szerinted az jó választás lenne erőnövelésre? Vagy esetleg van valami jó tanácsod,eszközöket tudok szerezni csak nem gyári súlyok.
2011. nov. 13. 20:41
 9/14 dirtboy ***** válasza:

ja nem is tőlem kérdezted a fegyencet,nálam még nem jelent meg valamiért 20:37kor,20:26-os válaszolónak az írása.

most már mindegy

igen erő növelésre biztos hogy jó hiszen azért írta az írója,elég szépen ócsárolja is benne a testépítést de az most mindegy.

szóval igen mehet a fegyenc,de mondom ,attól nem fogsz sohasem több 100kilót felhúzni vagy,cipelni vagy akármit amit az erőemelők bírnak mert ahhoz kevés.

2011. nov. 13. 20:55
 10/14 A kérdező kommentje:
Én nem ócsárolom a testépítőket,vannak haverjaim akik testépítők,persze amatőr szinten,de minden elismerésem a kitartásukért és munkájukért,ugyan úgy neked is! És köszi a válaszokat,de még lenne egy kérdésem, szerinted milyen edzéstervet csináljak hozzá,minden délutánom szabad tehát időm az van.
2011. nov. 13. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!